- Jeg ville ta livet mitt da jeg så hvor tykk jeg var

Disse bildene av sangstjernen skiller ett år.

ENDELIG FORNØYD: Bildet til venstre er tatt for en uke siden, mens bildet til høyre er tatt i september 2014.  Foto: Zuma Press
ENDELIG FORNØYD: Bildet til venstre er tatt for en uke siden, mens bildet til høyre er tatt i september 2014. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Sam Smith (23) har i løpet av de siste årene høstet stor internasjonal suksess med låter som «Stay With Me» og «I'm Not The Only One».

Tidligere i år stakk han av med hele fire priser under Grammy-awards, og nylig avslørte Smith at han har fått det prestisjefylte oppdraget om å lage den nyeste James Bond-låta til filmen «Spectre».

Til tross for all suksessen karrieremessig, så har sangfuglen hatt det tøft personlig.

Etter at han stod frem som homofil ble han mobbet og overfalt, og frem til i vinter slet han med lavt selvbilde på grunn av overvekt.

- Jeg så bilder av meg selv i bar overkropp på en strand i Sydney fra nyttårsaften i fjor, og det fikk meg til å ville ta mitt eget liv. Jeg synes jeg så enormt tykk ut, forteller han til GQ magazine, ifølge Daily Star.

- Jeg har slitt med vekten siden jeg var barn. Pappa ble fitness-trener da jeg var 12 år, men jeg har alltid hatt problemer med overvekt.

I mars i år fikk han endelig profesjonell hjelp til å forandre kostholdet, og på to uker gikk han ned over seks kilo.

- Jeg ble satt i kontakt med Amelia Freer, ernæringsfysiologen som hjalp Boy George å miste alle sine ekstra kilo.

- Det som er litt trist er at jeg først har mulighet til å gjøre noe med dette nå fordi jeg har litt mer penger. Det er umulig å spise sunt hvis man ikke har penger, hevder han, ifølge nettstedet.

Repping @artichokehampstead !! Saving me from this jet lag juice by juice

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

 

LES OGSÅ: Sam Smith innrømmer mange one-night stand

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer