- Jeg ville skjære av meg puppene

Den yppige TV-stjernen har ikke alltid vært fornøyd med formene...

LIKTE IKKE PUPPENE: Da Sofia Vergara fikk pupper som tenåring hatet hun dem inderlig. I dag er hun mye mer komfortabel med utseendet sitt, både til egen og TV-seernes fordel. Foto: Stella Pictures
LIKTE IKKE PUPPENE: Da Sofia Vergara fikk pupper som tenåring hatet hun dem inderlig. I dag er hun mye mer komfortabel med utseendet sitt, både til egen og TV-seernes fordel. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Vakre Sofia Vergara (38), kjent fra den populære TV-serien «Modern Family», ble nylig kåret til verdens tredje mest sexy kvinne av bladet AskMen

Den colombianske skjønnheten er viden kjent for sine yppige kurver, men det var først i godt voksen alder hun lærte å virkelig like sin egen kropp.

I oppveksten var hun nemlig tynn som en strek og gikk under kallenavnet «Tannpirker'n», forteller hun i et intervju med bladet Shape, ifølge DailyNews. Og den kroppsfasongen ble ytterst spesiell da Vergara kom i puberteten...

- Jeg var fortsatt tynn, men plutselig hadde jeg disse enorme puppene. Det var helt forferdelig! Jeg pleide å si til moren min «jeg skal skjære av meg disse så fort jeg blir 18 år», avslører hun.

Men tydeligvis ble Vergara, kroppen og puppene bedre venner etter hvert. I dag er 38-åringen i hvert fall rimelig perfekt proporsjonert - til tross for at hun ikke følger en spesielt streng diett.

- Det går sjelden en dag uten at jeg spiser kake. Jeg elsker det! For meg og sønnen min er det å kjøpe kake like dagligdags som å kjøpe melk. Vi har det alltid i huset, innrømmer skjønnheten.  

Ifølge Vergara er det mange fordeler ved å være latinamerikansk kvinne. De er mer komfortable med seksualiteten og kroppene sine, mener hun. Og ikke minst, så slipper de kanskje lettere unna slankehysteriet i Hollywood: 

- Jeg vil aldri bli supertynn. Når kvinner når en viss alder ser de uansett bedre ut med litt fett i ansiktet. Siden jeg er latinamerikansk forventer folk at jeg er litt mer formfull. Jeg er heldig sånn sett, sier hun.  

Du kan se Sofia Vergara og hennes flotte kropp på TV2 hver torsdag kl. 22.40, i første sesong av «En Moderne familie».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble ikke skremt av kritikken