- Jeg ville sette kniven i panna på ham

Eyvind Hellstrøms kokke-oppgave fikk Trine til å se rødt av frustrasjon.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I søndagens utgave av «Hellstrøm rydder opp - hjemme» må mesterkokken begynne på nesten bar bakke når han møter Trine Jørgensen fra Gjerdrum.

Hun avslører nemlig raskt at hun har svært liten interesse for å lage mat hjemme til seg og datteren Mille.

Trine sier i programmet at hun nå er skilt, og at det tidligere var ektemannen som stod for all matlagingen.

Spiser på kinarestaurant flere ganger i uka

Etter skilsmissen har mor og datter spist på kinarestaurant flere ganger i uken. Når de spiser hjemme har det som regel vært spahgetti med kun smør på menyen.

<strong>IKKE IMPONERT:</strong> Eyvind Hellstrøm sier han synes Trines matvaner hjemme er kjedelige. Foto: TV3
IKKE IMPONERT: Eyvind Hellstrøm sier han synes Trines matvaner hjemme er kjedelige. Foto: TV3 Vis mer

Når Hellstrøm gir den aktive håndballspilleren i oppgave å lage flere retter under tidspress, legger han ikke skjul på hva han synes om resultatet.

- Problemet ditt er jo at du ikke vet hvordan en fisk ser ut. Du ødelegger fisken. Nå har du tulla deg helt bort. Det ser ut som du skal drepe den.

Trine - som i år 2000 var med i «71 grader nord» - sier til Seoghør.no at både oppgaven og de tøffe tilbakemeldingene gjorde henne veldig frustrert.

Ble forbannet

- Vi holdt vel på i et par timer, til jeg ble sint. Jeg  ble skikkelig forbannet og var så frustrert at jeg ville sette fileteringskniven i panna på Hellstrøm.

- Men i etterkant har jeg skjønt at han gjorde det for å vekke matinteressen hos meg. Jeg er veldig glad for at jeg ble med på dette.

Trine sier i programmet at hun i sitt voksne liv kun har sett på mat som noe hun må få unna. Nå er hun bekymret for at hennes 11 år gamle datter skal få det samme synet på matlaging.

<strong>VIL VEKKE INTERESSEN FOR MAT:</strong> Eyvind Hellstrøm ber Trine lage mer variert mat hjemme, av hensyn til hennes datter Mille. Foto: TV3
VIL VEKKE INTERESSEN FOR MAT: Eyvind Hellstrøm ber Trine lage mer variert mat hjemme, av hensyn til hennes datter Mille. Foto: TV3 Vis mer

- Hun trenger å etablere et positivt forhold til mat. Jeg er bekymret for at hun blir like inkompetent som sin mor.

Hellstrøm legger ikke skjul på at han synes Trine straks må begynne å lage annen mat hjemme enn spaghetti, dersom hun skal få vekke sin egen og datterens matinteresse.

- Jeg ser at du hater det du holder på med. Jeg trenger ikke smake på det for å skjønne at det ikke smaker noenting. Her er det ingen saus, eller grønnsaker som gir maten smak eller næring.

Til Seoghør.no sier Trine at både hun og datteren ikke har spist så ensidig som TV-programmet gir inntrykk av.

- Vi har spist mye frukt for eksempel, men da spiser vi det helt. Hvis ikke hadde vi ikke hatt energi til å drive for eksempel med håndball begge to.

- Men jeg hadde mye å lære, og det er veldig gøy å snakke med Hellstrøm, som er så engasjert når det gjelder mat.

Hvordan det går med Trine kan du se i «Hellstrøm rydder opp hjemme» søndag kl. 20.

LES OGSÅ: Dette Hellstrøm-klippet ble fjernet av TV3

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer