- Jeg ville se ham brenne

Randi-Anette angrer ikke på det kraftige utbruddet etter Robinson-exiten.

TÅREFULL AVSKJED: Randi-Anette Ejme reagerte med sinne og tårer da hun overraskende ble stemt ut av «Robinsonekspedisjonen» søndag. Foto: TV3
TÅREFULL AVSKJED: Randi-Anette Ejme reagerte med sinne og tårer da hun overraskende ble stemt ut av «Robinsonekspedisjonen» søndag. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Porsgrunnsjenta Randi-Antette Ejme reagerte med tårer og raseriutbrudd da hun måtte forlate «Robinson-ekspedisjonen» søndag, etter et nervepirrende øyråd.

Til tross for at hun på forhånd følte hun satt i en trygg allianse med fire av de mannlige deltakerne, ble Porsgrunnsjenta sendt hjem med en stemmes overvekt.

Den avgjørende stemmen tilhørte Atle Hansen, som Randi-Anette trodde hun var alliert med.

- Jeg håper han brenner et visst sted, sa hun gråtende til kamera, og innrømmer til Seher.no at hun ikke gjorde seg til.

- Følelsene var ekte. Jeg syntes det var en bitter måte å ryke ut på. Jeg ville se ham brenne.

Randi-Anette innrømmer likevel at hun etter å ha roet seg ned, skjønner hvorfor den tidligere lagkameraten gjorde det skjebnesvangre valget.

- Han skjønte vel at han stod nederst på rangstigen i alliansen og måtte gjøre noe. Jeg følte meg dolket i ryggen, men hadde nok gjort det samme hvis jeg var Atle. I dag har Atle og jeg en god tone med hverandre.

Randi-Anette - som tidligere i ekspedisjonen blant annet skaffet mat til lag Sør ved å blotte brystene for en pose fisk - tror også jentene så på henne som en stor trussel.

- Da jeg kom inn i ekspedisjonen, hadde jeg tenkt å ligge lavt en stund. Men så slo konkurranseinstinktet mitt inn, så det ble vanskelig. Derfor så de nok på meg som en farlig konkurrent. Jeg står imidlertid for alt jeg har gjort, og angrer ikke på noenting, sier hun til Seher.no.

Nå planlegger hun å fullføre sykepleie-studiene på Lillehammer, i tillegg til å satse på sin store lidenskap for musikk.

Noe reality-comeback tror hun imidlertid det ikke blir med det første.

- Robinson var en kjempeopplevelse, men jeg kan ikke se for meg at det blir noe ny realityserie på meg med det første. Det kommer selvfølgelig an på konseptet. Jeg kunne aldri vært med på «Paradise Hotel» for eksempel, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Beskutt og tvunget til å tilstå