IKKE ORDENTLIG SKUESPILLERINNE?: Sangerinne og låtskriver Hillary Duff levnes ikke mye æra av Oscar-vinneren Faye Dunaway. Foto: All Over Press
IKKE ORDENTLIG SKUESPILLERINNE?: Sangerinne og låtskriver Hillary Duff levnes ikke mye æra av Oscar-vinneren Faye Dunaway. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ville også vært sint om jeg så sånn ut

Hillary Duff slår tilbake mot en superspydig Faye Dunaway.

SEHER.NO: Det har kommet til en real catfight i spaltene etter at den gamle filmdivaen Faye Dunaway i forrige uke ble spurt om hva hun synes om at Hilary Duff (21) har fått rollen som Bonnie i nyfimatiseringen av "Bonnie and Clyde" fra 1967.

- Kunne de ikke i det minste ha funnet en ordentlig skuespillerinne, smalt det fra 68-åringen.

Faye Dunaway hadde selv rollen som Bonnie Parker - mens Warren Beatty spilte den impotente forbryter-kjæresten Clyde Barrow - i storfilmen fra 42 år tilbake. Dunaway mottok en Oscar-nominasjon for rolletolkningen.

Nå har Hilary Duff svart på kritikken.

- Jeg synes at mine fans som kommer til å se filmen ikke en gang vet hvem hun er, så du vet... Jeg synes det var litt unødvendig, men jeg ville kanskje også vært sint om jeg så sånn ut nå, sier den unge sangerinnen og skuespillerinnen til E! Online.

Og filmen er ikke egentlig en nyinnspilling heller, om man tolker Duffs noe ubehjelpelige utlegning riktig.

- Den er ikke egentlig tatt fra filmen, den er tatt fra den sanne historien om Bonnie og Clyde. Så filmen var tilpasset noe til hvordan de ville gjøre det, og dette er på en måte de virkelige hendelsene i det som egentlig skjedde.

Kjendisbloggeren Dlisted er ikke nådig mot unge Duff, og tar klart parti i catfigthen.

- Først av alt, har Hilary Duff fans? Og for det andre, Hilary vil se ut som kvisa på rumpa mi når hun er på Fayes alder, så det bør hun holde kjeft om, skriver den sinte bloggeren.

"The Story of Bonnie and Clyde" vil ha premiere på neste år.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun har det ultimate utseendet