Jennifer Garner:

- Jeg ville ikke valgt å være singel

Skuespiller Jennifer Garner forklarer at hun ikke er klar for å gå videre etter bruddet med Ben Affleck.

ÅPNER SEG OM TIDEN ETTER BRUDDET: Det er litt over to år siden Hollywood-stjernene Jennifer Garner og Ben Affleck valgte å gå hver til sitt, men det skal fremdeles påvirke førstnevnte. Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG OM TIDEN ETTER BRUDDET: Det er litt over to år siden Hollywood-stjernene Jennifer Garner og Ben Affleck valgte å gå hver til sitt, men det skal fremdeles påvirke førstnevnte. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Dagen etter at skuespillerne Ben Affleck (45) og Jennifer Garner (45) feiret ti år som mann og kone, annonserte de at de skulle skilles.

Mens flere lenge hadde spekulert i at ekteskapet hang i en tynn tråd, var det mange som fikk seg litt av en overraskelse da paret bekreftet bruddet i juli 2015.

Tiden leger alle sår, sies det. Etter over to år som singel er Jennifer Garner imidlertid ikke helt klar for å gå videre, forklarer hun til nettstedet News.com.au.

- Jeg ville ikke ha valgt dette livet for meg selv eller barna mine. Jeg ville ikke valgt å være singel eller å være i denne posisjonen. Det er noe vi jobber med. Jeg har fremdeles ikke vært på en date og jeg er heller ikke interessert i å date. Om noen ønsker å spleise meg med noen, sier jeg bare «nei takk», sier hun til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

SJOKKBRUDD: De to skuespillerne ble et par i 2004, og året etter giftet paret seg. Frem til 2015 var Jennifer Garner og Ben Affleck et av Hollywoods mest profilerte kjendispar. Foto: NTB scanpix
SJOKKBRUDD: De to skuespillerne ble et par i 2004, og året etter giftet paret seg. Frem til 2015 var Jennifer Garner og Ben Affleck et av Hollywoods mest profilerte kjendispar. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg elsker Ben

Det tidligere stjerneparet har barna Violet (11), Seraphina (8) og Sam (5) sammen, og for 45-åringen er det barna som kommer først.

- Vi feirer høytider sammen. Jeg elsker Ben. Vi vil være sammen med barna våre og gi dem en spesiell julefeiring. De kommer godt overens og det er ikke et problem. Vi er venner, vi klarer det, sier hun til nettstedet.

Affleck og Garner har blitt avbildet sammen mange ganger siden skilsmissen, som regel sammen med deres tre felles barn.

Saken fortsetter nedenfor.

VERNER OM BARNA: Ben Affleck og Jennifer Garner møtes stadig for å finne på hyggelige ting med deres tre barn. Her avbildet i mars på vei til gudstjeneste. Foto: NTB scanpix
VERNER OM BARNA: Ben Affleck og Jennifer Garner møtes stadig for å finne på hyggelige ting med deres tre barn. Her avbildet i mars på vei til gudstjeneste. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om eks-paret tilsynelatende gjør alt de kan for å verne om barna, har det ikke vært uten kamp. I mars avslørte Affleck at han nylig hadde gjennomgått behandling for alkoholisme.

Skuespilleren gjennomgikk behandlingen av hensyn til barna, skrev han selv i et Facebook-innlegg.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger der. Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre, skrev han.

Ny kjæreste

Selv om Garner fremdeles ikke er klar for å finne kjærligheten på nytt, har eksen tilsynelatende gått videre.

De siste månedene har han vært i et forhold med «Saturday night live»-produsent Lindsay Shookus (37). Duoen ble avbildet sammen flere ganger i løpet av sommeren, og forholdet skal med tiden ha blitt seriøst.

- Dette er mer enn en sommerflørt. De har det gøy sammen og de bryr seg om hverandre. Forholdet er rimelig nytt, så de tar det rolig, sa en kilde til People i juli.

Saken forsetter nedenfor.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Ben Affleck har funnet lykken med produsent Lindsay Shookus. Her avbildet sammen under Emmy Awards i september. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Ben Affleck har funnet lykken med produsent Lindsay Shookus. Her avbildet sammen under Emmy Awards i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den gang var det bare to måneder siden Ben flyttet fra eks-kona og barna, etter å ha bodd i gjestehuset til hjemmet deres helt siden bruddet.

Han skal imidlertid ikke ha flyttet langt unna.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt. Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem, sa en kilde til People den gang.

LES OGSÅ: Avslører døds-drama i familien