LIVLIG KVINNE: - Calle sa noe sånt som at "Det er jeg som er hovedperson, det er jeg som er stjerna". Da forsto jeg vel at han siktet til meg, og at han nok mente at jeg tok for mye plass, forteller den utstemte Jakten-frieren Sølvi J. Heggdal. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
LIVLIG KVINNE: - Calle sa noe sånt som at "Det er jeg som er hovedperson, det er jeg som er stjerna". Da forsto jeg vel at han siktet til meg, og at han nok mente at jeg tok for mye plass, forteller den utstemte Jakten-frieren Sølvi J. Heggdal. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Jeg ville ikke sparket noen sånn

Jakten-frieren liker dårlig måten TV-bonden valgte å gjøre det på...

SEHER.NO:  TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten" har - nærmest som vanlig - vært en stor suksess denne høsten. Nå nærmer det seg et klimaks, og mandag var det blant annet Nannestad-bonden Calle Breen som skulle dumpe én av sine tre gjenværende friere.

Sølvi J. Heggdal var av mange den store favoritten til å vinne Calles hjerte. Men denne uka ble den humørfylte Molde-kvinnen sendt hodestups ut av programmet.

- Det kom ingen tårer. Eller det vil si... Jeg tåler motgang, men ikke medfølelse. Så etter utsetmmingen - da folk holdt rundt meg for å trøste meg - da begynte jeg å skrike. Da kom tårene i strie strømmen, forteller Jakten-frieren åpenhjertig til Seher.no.

Sølvi er derimot ikke helt fornøyd med hvordan utstemmingen forløp, og at hun ikke hadde fått noen som helst hint om hva som ventet.

- Hadde jeg vært i hans situasjon ville jeg ha forberedt den den gjaldt litt i forkant, jeg ville ikke sparket noen sånn. Man kunne jo pratet litt om det på forhånd. Men jeg sier ikke at det ene eller det andre er rett eller galt, jeg sier bare at jeg ikke ville gjort det sånn, sier hun.

Likevel: Et lite hint fikk den frittalende og av og til kanskje litt høyrøstede frieren. Det hintet kom, ifølge Sølvi, da de var på vei til stedet der valget skulle holdes.

- Calle sa noe sånt som at "Det er jeg som er hovedperson, det er jeg som er stjerna". Da forsto jeg vel at han siktet til meg, og at han nok mente at jeg tok for mye plass.

Noen øyeblikk senere var Heggdal altså ute av årets "jakten på kjærligheten".

- Jeg fikk ingen forklaring, og føler meg litt for gammel for dette, om man kan si det slik. For meg ville det ikke vært noe problem for eksempel å ta en kaffe med Calle, men her sa det bare "pang" og så var snora klippet over, forklarer Sølvi, som likevel ikke er bitter etter å ha røket ut.


- Jeg fikk en reaksjon der og da, og kalte ham noe - uten at jeg skal si hva. Etterpå ga jeg ham en klem. Jeg prøvde å ta det med fatning, og håper at jeg klarte det, sier hun til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten