Gwyneth Paltrow:

- Jeg ville ikke skilles

Gwyneth Paltrow hadde ikke lyst til skille lag med Chris Martin i 2014.

BRUDD: Chris Martin og Gwyneth Paltrow skilte lag i 2014. Nå forteller sistnevnte at hun egentlig ikke ville skilles fra Coldplay-profilen. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB
BRUDD: Chris Martin og Gwyneth Paltrow skilte lag i 2014. Nå forteller sistnevnte at hun egentlig ikke ville skilles fra Coldplay-profilen. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det tidligere superparet Gwyneth Paltrow (48) og Chris Martin (44) sto for et av årets største kjendisnyheter da de valgte å skilles i 2014. De giftet seg i 2003, og fikk sammen de to barna Apple (16) og Moses (14).

I 2016 ble skilsmissen sluttført, men det betyr ikke at skuespilleren og Coldplay-vokalisten er uvenner av den grunn. De har beholdt en god relasjon og samarbeider tett om de to tenåringsbarna.

Paltrow har til og med reist på familieferie sammen eksen og hans nye kjæreste Dakota Johnson (31), så mye tyder på at det er ikke er noe vondt blod mellom Hollywoods tidligere it-par.

I podkasten «Anna Faris Is Unqualified» forteller Paltrow mer om skilsmissen - og hun går så langt som å si at hun ikke ønsket å skille seg fra Martin i det hele tatt.

- Jeg ønsket aldri å skille meg, sier hun i podkasten, gjengitt av Page Six.

- Lært om meg selv

Den 48-årige Goop-grunnleggeren tror også at hun og Coldplay-profilen fortsatt ville vært sammen i en «ideell verden».

- Jeg ønsket aldri å ikke være gift med faren til barna mine, teoretisk sett. Men jeg har lært mer om meg selv gjennom den prosessen enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer