Gwyneth Paltrow:

- Jeg ville ikke skilles

Gwyneth Paltrow hadde ikke lyst til skille lag med Chris Martin i 2014.

BRUDD: Chris Martin og Gwyneth Paltrow skilte lag i 2014. Nå forteller sistnevnte at hun egentlig ikke ville skilles fra Coldplay-profilen. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB
BRUDD: Chris Martin og Gwyneth Paltrow skilte lag i 2014. Nå forteller sistnevnte at hun egentlig ikke ville skilles fra Coldplay-profilen. Foto: Charley Gallay / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det tidligere superparet Gwyneth Paltrow (48) og Chris Martin (44) sto for et av årets største kjendisnyheter da de valgte å skilles i 2014. De giftet seg i 2003, og fikk sammen de to barna Apple (16) og Moses (14).

I 2016 ble skilsmissen sluttført, men det betyr ikke at skuespilleren og Coldplay-vokalisten er uvenner av den grunn. De har beholdt en god relasjon og samarbeider tett om de to tenåringsbarna.

Paltrow har til og med reist på familieferie sammen eksen og hans nye kjæreste Dakota Johnson (31), så mye tyder på at det er ikke er noe vondt blod mellom Hollywoods tidligere it-par.

I podkasten «Anna Faris Is Unqualified» forteller Paltrow mer om skilsmissen - og hun går så langt som å si at hun ikke ønsket å skille seg fra Martin i det hele tatt.

- Jeg ønsket aldri å skille meg, sier hun i podkasten, gjengitt av Page Six.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Lært om meg selv

Den 48-årige Goop-grunnleggeren tror også at hun og Coldplay-profilen fortsatt ville vært sammen i en «ideell verden».

- Jeg ønsket aldri å ikke være gift med faren til barna mine, teoretisk sett. Men jeg har lært mer om meg selv gjennom den prosessen enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg, forteller hun.

Etter skilsmissen var det viktig for stjernen å være ansvarlig, noe hun tror har hatt mye å si for relasjonen med hennes nye ektemann, Brad Falchuk (50). De giftet seg i 2018.

- Jeg ble da i stand til å finne den mest fantastiske mannen, og bygge noe som jeg aldri før hadde hatt - med Brad, min nye ektemann, avslører 48-åringen.

SKILT: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilte lag i 2014. Foto: Colin Young-wolff / AP / NTB
SKILT: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilte lag i 2014. Foto: Colin Young-wolff / AP / NTB Vis mer

I august i fjor skrev stjernen om årsaken til bruddet i et essay for britiske Vogue.

- Vi var nære, til tross for at vi aldri slo oss til ro med å være et par. Vi passet bare ikke helt sammen. Det var alltid litt uro, skrev Paltrow åpenhjertig den gang.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Godt forhold

Paltrow har opp gjennom årene vært sammen med flere andre Hollywood-kjekkaser, blant andre Brad Pitt (57). I fjor fortalte hun mer om forholdet til sine berømte ekser i et intervju med Harper's Bazaar.

Her snakket hun blant annet om forholdet til både Pitt og Martin, samt flere av sine tidligere flammer.

- En av dem er fortsatt blant mine beste venner, fra high school, Tony Woods. Og jeg har et vennlig forhold til Brad Pitt. Jeg har egentlig ikke noe vondt blod, sa Paltrow.

I intervjuet avslørte hun videre at hun til og med har et svært godt forhold til eksmannen Chris Martins nye kjæreste, Dakota Johnson.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

Paltrow har flere ganger blitt avbildet sammen med Martin og Johnson i det som ser ut til å være svært hyggelige lag, og Paltrow la ikke skjul på at hun er glad i 31-åringen.

- Jeg elsker henne. Jeg kan forstå hvordan det hadde sett rart ut, fordi det er litt ukonvensjonelt, sa hun om forholdet til Johnson.

Blant annet tilbrakte Paltrow late sommerdager med eksmannen og hans nye kjæreste i Hamptons utenfor New York sommeren 2019 - og da var paparazziene naturligvis ikke langt unna.

I intervjuet forklarte Paltrow også at hun og Martin kommuniserer godt, og at de fortsatt er svært glad i hverandre.

LES OGSÅ: - Du er enestående

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer