VILLE IKKE SKILLE SEG: - I min verden gifter man seg for at det skal vare livet ut, sier Runar Søgaard om skilsmissen fra Carola Häggkvist. Foto: Scanpix
VILLE IKKE SKILLE SEG: - I min verden gifter man seg for at det skal vare livet ut, sier Runar Søgaard om skilsmissen fra Carola Häggkvist. Foto: ScanpixVis mer

- Jeg ville ikke skille meg

Runar Søgaard klandrer Carola for bruddet.

SEHER.NO: Ni år etter at de leverte inn skilsmissepapirene, snakker Carolas eks-mann Runar Søgaard (41) ut om bruddet - og legger ikke skjul på at han klandrer den svenske popstjernen.

- Det er et spørsmål jeg helst ikke vil gå inn på, men fra min side er det slik at i min verden gifter man seg for at det skal vare livet ut, sier han i en fersk TV4-dokumentar ifølge Aftonbladet.

Søgaard og Carola (42) - som har sønnen Amadeus (11) sammen - var gift i ti år, etter å ha blitt viet foran 4 000 gjester i 1990 i Livets Ord-kirken i Uppsala.

Søgaard hevder han fikk sjokk da Carola to uker etter at de bestemte seg for å ta en pause, dukket opp i den svenske Melodifestivalen med teksten "ledig" blinkende på trøyen.

- Det var en veldig splittet følelse. På den ene siden ville jeg ikke skille meg, på den annen side følte jeg at dette var kjørt. Hun var veldig tydelig.

Idag er Runar nygift med 34 år gamle Jessica Søgaard, men har fremdeles et anstrengt forhold til sin berømte eks-kone.

- Det ville være feil å si at vi er enige. Det er vi ikke. Men jeg håper vi blir det, ikke minst for Amadeus' skyld, sier han ifølge Aftonbladet.

Carola har hittil ikke kommentert de siste uttalelsene fra eks-mannen.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Carolas private bilder ble stjålet