Foto: IMAGO/ All Over Press
Foto: IMAGO/ All Over PressVis mer

- Jeg ville ikke se perfekt ut

Oscar-vinneren Patricia Arquette er stolt av sine skjeve tenner.

SEOGHØR.NO: Patricia Arquette (46) har mye å smile for om dagen. Nylig vant hun nemlig Oscar for sin rolle i filmen «Boyhood» som hun har brukt deler av de siste 12 årene på å spille inn.

Mens Uma Thurman nylig avslørte at hun sjelden smiler på røde løpere fordi hun fikk en stygg kommentar som ung, så har Arquette ingenting imot å vise frem sine skjeve tenner.

Ble bedt om å fikse på tennene

Patricia fikk tilbud om å fikse på tennene da hun var liten, men valgte likvel å la være.

- Det føltes ikke som om det ville ha passet til personen jeg var på innsiden, forteller hun til People.com.

Da Hollywood-stjernen gikk i niende klasse kåret en av klassekameratene henne til «Skolens peneste» for deretter å foreslå at hun skulle rette på tennene slik at hun kunne posere for Playboy en dag.

- Jeg svarte ham: «Hvorfor skulle jeg ha lyst til å være i Playboy?» Jeg ville ikke se perfekt ut og forandre på meg selv for å bli attraktiv. Jeg synes ikke det var mitt ansvar, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

DE FIRE GJEVESTE PRISENE (f.v): J.K. Simmons («Whiplash») og Patricia Arquette («Boyhood») vant prisene for beste mannlige og kvinnelige birolle, mens Julianne Moore («Still Alice») og Eddie Redmayne («The Theory of Everything») vant prisene for beste kvinnelige og mannlige hovedrolle under den 87. Oscar-utdelingen i Hollywood.  Foto: David Fisher/REX/All Over Press
DE FIRE GJEVESTE PRISENE (f.v): J.K. Simmons («Whiplash») og Patricia Arquette («Boyhood») vant prisene for beste mannlige og kvinnelige birolle, mens Julianne Moore («Still Alice») og Eddie Redmayne («The Theory of Everything») vant prisene for beste kvinnelige og mannlige hovedrolle under den 87. Oscar-utdelingen i Hollywood. Foto: David Fisher/REX/All Over Press Vis mer

Lei av aldersfokuset på kvinner

Skuespilleren innrømmer videre i intervjuet at hun synes det var sterkt å se hvordan hun ble eldre i løpet av de 12 årene Boyhood ble spilt inn, men hun er lei av å snakke om utseendet sitt.

- Jeg har hatt så mange av disse samtalene gjennom livet mitt... Om hvordan jeg ser ut på film eller hvordan jeg ikke ser ut på film. Hvordan skal vi se ut? Menn har ikke disse samtalene?

- Det er som om vi er fanget i vått ull eller noe. Jeg ønsker bare å være fri fra det slik av vi kan gå videre til neste nivå som likestilte.

- Jeg elsker å være kvinne og jeg liker at det er forskjeller mellom menn og kvinner, men som skuespiller lurer jeg på hvorfor dette er en samtale? Hvorfor er det å eldes en samtale? Det er en enveis-samtale fordi det er bare kvinner det gjelder, avslutter hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Det første du mister er sexlysten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.