- Jeg ville ikke såre noen

Ricky Gervais lot stjernene gjennomgå under Golden Globe.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske komikeren Ricky Gervais (50) ledet den prestisjetunge Golden Globe-utdelingen natt til mandag. Under sendingen benyttet Gervais anledningen til å more seg på bekostning av kjendiser som Kim Kardashian og Justin Bieber. Gervais hevdet Kardashian var høylytt og billig, og gjorde narr av alle de nye stjernebruddene.

- Hva skjer med alle skilsmissene? Arnold og Maria, J.Lo og Marc Anthony, Ashton og Demi, Kim Kardashian og en fyr ingen husker. Han var ikke gift lenge – 72 dager. Et ekteskap som varte 72 dager, jeg har hørt lenger takketaler fra James Cameron, spøkte briten fra scenen.

Selv om han har fått en del kritikk i ettertid, angrer ikke Gervais på spøkene.

- Kim Kardashian sa det var morsomt, de klarer å ta en spøk, sier han til Splash News.

I år var tredje gangen Gervais leder prisutdelingen, og i fjor mottok han massiv kritikk for sine kjendisspøker. I fjor var det blant annet Charlie Sheen og Robert Downey Jr. som måtte gjennomgå for sitt rusmisbruk og lovbrudd.

- I fjor lurte kjendisene på hvorfor jeg sa slemme ting om dem, men nå har de hatt et år på å innse at det bare er vitser. Jeg mener ikke å fornærme eller såre noen, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg beklager hvis jeg fornærmet noen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer