SNAKKER UT: - Hvis man hadde spurt andre i NRK om de kunne tenke seg å lede nyhetene på BBC, så ville sikkert mange sagt ja til det også, sier Noman Mubashir om «flørtingen» med TV 2. Foto: Scanpix
SNAKKER UT: - Hvis man hadde spurt andre i NRK om de kunne tenke seg å lede nyhetene på BBC, så ville sikkert mange sagt ja til det også, sier Noman Mubashir om «flørtingen» med TV 2. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg ville ikke sagt dette i avisen

NRK-kjendisen flørtet med TV 2, men fryktet av én årsak ikke reaksjoner fra sine egne sjefer.

Publisert
SEHER.NO: Lørdag måtte Noman Mubashir (37) og Nadya Khamitskaya forlate parketten i «Skal vi danse». Ikke så lenge etterpå stilte NRK-programlederen og hans dansepartner opp på et nettmøte i regi av TV 2s egne «Skal vi danse»-nettsider. Der måtte han blant annet svare på om han kunne tenke seg å jobbe i TV 2.

- Ja, hvis jeg får tilbud om å ta over rollen som programleder i «Skal vi danse», svarte Noman, som i samme slengen svarte på hva som er det morsomte av å danse eller å være programleder.

– Det er kjempespennende og lærerikt å være programleder mens dansing er noe jeg har likt å gjøre på fritiden. Kanskje jeg kunne ha blitt en dansende programleder, skrev han da.

Til Seher.no hevder Mubashir at «flørten» med TV 2 ikke var av den helt alvorlige sorten.

- Det var jo humoristisk ment da. Hjertet mitt ligger i NRK, sier den utstemte «Skal vi danse»-deltageren til Seher.no.

37-åringen utelukker imidlertid ikke at han kan komme til å skifte beite etter hvert.

- Det var som sagt humoristisk ment, jeg er glad i arbeidsplassen min. Men det betyr jo ikke at jeg skal være resten av livet i NRK. Men slike ting vurderer man ikke før man får et eventuelt tilbud.
 
- Kunne du tenkt deg å bli programleder for «Skal vi danse» sammen med Katrine Moholt?

- Det hadde vært kjempegøy det, ja. Men hvis man hadde spurt andre i NRK om de kunne tenke seg å lede nyhetene på BBC, så ville sikkert mange sagt ja til det også. En annen ting er hva som er realistisk. Jeg ville uansett aldri sagt dette i en avis, slik at alle sjefene mine hadde sett det. Man må være lojal mot arbeidsplassen sin, og det er jeg også.

Nå håper han at ikke folk tar hans «TV 2-flørt» helt bokstavelig.

- Jeg håper folk skjønner at det var humoristisk ment.

- Har du fått noen reaksjoner fra NRK etter utspillet?

- Nei, jeg har ikke hørt noe fra NRK. Ingenting, forteller Mubashir, som samtidig benytter sjansen til å skryte av den nåværende mannlige «Skal vi danse»-programlederen Yngvar Numme.

- Yngvar er kjempeflink. Han er jo en institusjon i seg selv, mener han.

Seher.no har torsdag også vært i kontakt med «sjefsdommer» i TV 2-programmet Tor Fløysvik, som er noe vag rundt hva han tenker om en framtid med Noman Mubashir som programleder i dansesirkuset.

- Jeg leser også at Noman Mubashir drømmer om å komme under huden på Tor Fløysvik ved å lage en TV-profil. Han har jo nevnt karaktertrekk som fascinerer ham. TV 2 velger programledere til «Skal vi danse», jeg er dommer, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - TV 2 synes dette bare er trist  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer