<strong>FIKK HJERTEINFARKT:</strong> Antonio Banderas nekter å trappe ned på jobbingen tross i at han holdt på å dø for ett år siden. Foto: NTB Scanpix
FIKK HJERTEINFARKT: Antonio Banderas nekter å trappe ned på jobbingen tross i at han holdt på å dø for ett år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Antonio Banderas:

- Jeg ville ikke leve som om jeg allerede var død

Antonio Banderas nekter å gi seg etter hjerteinfarktet.

Publisert

(Se og Hør): Det var i fjor at den spanske skuespilleren Antonio Banderas (57) fikk livet sitt snudd på hodet. Han ble hastet til sykehuset på grunn av smerter i brystet, og det viste seg at han hadde et hjerteinfarkt.

Ett år senere er Antonio på beina igjen, og selv om hendelsen satte en skrekk i ham, har ikke skuespilleren valgt å roe ned karrieren.

I et intervju med The Guardian sier Antonio:

- Jeg tar medisinene som doktoren anbefaler. Jeg trodde jeg kom til å trappe ned på jobbingen, men jeg bestemte meg for å ikke gjør det fordi jeg savnet livet mitt sånn. Jeg ville ikke leve som om jeg allerede var død.

Men helseproblemene gjorde såpass inntrykk på spanjolen at han bestemte seg for å legge om livsstilen.

- For å være ærlig så var det skummelt. Det å se døden i øynene på den måten gjør alt så virkelig. Jeg sluttet å røyke og jeg trener mye nå.

Gift i 19 år

Antonio, som er kjent fra filmer som «Desperado» og «Zorro - den maskerte hevner», gikk fra Melanie Griffith etter 19 år sammen i 2014. Ifølge Daily Mail fant han kjærligheten på nytt med 20 år yngre Nicole Kimpel (37) allerede året etter.

Det var Melanie som leverte inn skilsmissepapirene. Hun oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet.

Kort tid etter fjernet skuespilleren også hjertetatoveringen med Antonios navn, som hun hadde på armen.

I et intervju, som ble gjort etter at Antonio ble sammen med Nicole, avslørte skuespilleren at han fremdeles hadde sterke følelser for eksen.

- Et langt forhold gikk i stykker, og vi har forandret status. Det har vært tøft, men jeg elsker henne fremdeles veldig høyt og vi har et godt vennskap, fortalte han til den Colombianske TV-kanalen Caracol TV, ifølge Contactmusic.com.

Melanie leter fortsatt

Mens Antonio fant kjærligheten på ny igjen, leter hans eks fremdeles etter noen å dele livet med.

- Jeg har en veldig introspektiv periode akkurat nå. Det er en interessant tid. Ganske fint. Barna mine har det flott. De er fantastiske mennesker, fortalte Melanie til People.com i 2016.

Samtidig innrømmet hun at hun sakte, men sikkert prøver å finne sin egen vei.

- Jeg er singel og ensom, jeg kjeder meg og er forvirret, men samtidig er jeg veldig nysgjerrig. Det føles nesten som om jeg må kaste meg selv ut av redet mitt. Livet går videre.

Melanie har sønnen Alexander Bauer (32) fra ekteskapet til skuespilleren Steven Bauer (61), datteren og «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (28) fra ekteskapet til skuespilleren Don Johnson (68), og datteren Stella (21) med Banderas.

- De eldste barna mine er gamle nok til å få egne barn, så jeg burde bli bestemor snart. Da kan de komme på besøk - og så dra hjem igjen, fortsatte hun i intervjuet med People. Hun innrømmet også at hun gleder seg til å få barnebarn.

- Jeg tror det kommer til å bli stort å se sine egne barn få unger selv.

LES OGSÅ: Nakenscenene krevde en helt spesiell trening

SISTE KAPITTEL: Tredje film basert på “Fifty Shades of Grey”-bøkene tilbyr mer filmerotikk for den store fanskaren. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer