Hilarie Burton og Jeffrey Dean Morgan:

- Jeg ville ikke feire, i frykt for at noe skulle gå galt

Hilarie Burton ønsker sin nye datter velkommen og åpner opp om graviditetsvanskene.

<strong>FORELDRE PÅ NY:</strong> Hilarie Burton og Jeffrey Dean Morgan fikk sitt andre barn sammen i februar. Men veien dit har ikke vært enkel. Foto: Charles Sykes / INVISION/ NTB scanpix
FORELDRE PÅ NY: Hilarie Burton og Jeffrey Dean Morgan fikk sitt andre barn sammen i februar. Men veien dit har ikke vært enkel. Foto: Charles Sykes / INVISION/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «One Tree Hill»-stjernen Hilarie Burton (35) ble mor for andre gang i februar, og har nå delt de første bildene av sin datter på Instagram.

Skuespilleren hadde satt sammen flere bilder av datteren.

Blant annet får vi se en stolt pappa og ektemann, «The Walking Dead»-stjernen Jeffrey Dean Morgan (51), med datteren i armene, samt et søtt bilde av parets syv år gamle sønn, Augustus, med sin nye lillesøster.

«Møt George Virginia Morgan», skrev hun under bildet.

35-åringen er tydelig lykkelig over ankomsten av sin lille jente, men utdyper samtidig at veien dit ikke har vært spesielt enkel. Babyen har nemlig vært planlagt i mange år.

«Første gangen jeg ble gravid, tok det ett og et halvt år. Vi gråt. Vi feiret. Vi valgte ut navn. Og vi mistet den babyen. Flere tap fulgte, og det var hjerteknusende. Det er det fortsatt».

Da Hilarie omsider ble gravid, var hun veldig forsiktig og konstant redd.

«Jeg ville ikke feire, i frykt for at noe skulle gå galt», skriver hun i det lange innlegget, og legger til at hun sjekket hjerterytmen til babyen daglig.

<strong>GJENNOMBRUDDET:</strong> Hilarie ble for alvor kjent som skuespiller gjennom rollen som Peyton i serien «One Tree Hill». Her med kollegaene Bethany Joy Lenz og Sophia Bush. Foto: AP / NTB scanpix
GJENNOMBRUDDET: Hilarie ble for alvor kjent som skuespiller gjennom rollen som Peyton i serien «One Tree Hill». Her med kollegaene Bethany Joy Lenz og Sophia Bush. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

«Nå stirrer jeg på henne hele dagen. Jeg ser henne i pappas armer og jeg tar ingenting for gitt», skriver hun.

Privat par

Hilarie og Jeffrey begynte å date i 2009, og har vært forholdsvis private siden den gang. Da Augustus ble født i 2010, tok det flere måneder før nyheten om den velskapte guttebabyen kom ut.

I følge kilder skal de to ha falt for hverandre første gang de møttes, og forholdet skal ha «utviklet seg fort».

<strong>KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK:</strong> Det tok ikke lange tiden fra duoen møttes til de bestemte seg for å stifte familie. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP/ NTB scanpix
KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Det tok ikke lange tiden fra duoen møttes til de bestemte seg for å stifte familie. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP/ NTB scanpix Vis mer

Hilarie, som skilte seg fra «One Tree Hills» regissør-assistent Ian Prange i 2008, viste seg ikke offentlig mellom 6. mai 2009 og 20. april 2010, noe som ga henne god anledning til å skjule sin første graviditet.

Jeffrey på sin side fikk kanskje sitt livs største sjokkbeskjed i mars i 2009, da han fikk vite at han hadde en fire år gammel sønn med eksen Sherrie Ross.

Sherrie skal ha holdt det hele hemmelig i en årrekke, men bestemte seg omsider for å fortelle skuespilleren om barnet.

- Ja, jeg har en fire år gammel sønn med Jeffrey, har Sherrie, som også er skuespiller, uttalt.

«Grey's Anatomy»-skuespilleren ble i følge nære kilder tatt på sengen.

- Han er sjokkert og overrasket, men ønsker å være del av guttens liv, fortalte en kilde den gangen.

Saken fortsetter nedenfor.

Seksuelt trakassert

I kjølvannet av Harvey Weinstein-skandalen, kom det frem at Hilarie også hadde opplevd seksuell trakassering, dog ikke av Weinstein selv.

Da Ben Affleck uttalte seg om Weinstein-skandalen og fordømte handlingene, tok det ikke lange tiden før han fikk smake sin egen medisin.

Affleck hadde nemlig befølt Hilarie da han for 15 år siden gjestet talkshowprogrammet hun ledet, «TRL».

«Han tok også Hilarie Burton på puppene på TRL en gang. Alle har glemt det», skrev en Twitter-bruker, og Hilarie var rask med å svare.

«Jeg har ikke glemt det».

Hun fortalte også at hun var glad for at noen minnet henne på det, og at hun verdsetter kvinnene som har turt å stå fram med sine historier.

Ben Affleck la seg flat etter at «hele» Twitter skrev om den upassende hendelsen for 15 år siden.

«Jeg oppførte meg upassende mot Ms. Burton og jeg beklager virkelig», skrev han på nettstedet.

LES OGSÅ: ​Døpt i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer