- Jeg ville ikke dumpet henne

Men så ble TV-bonden selv dumpet.

SEHER.NO: "Jakten på kjærligheten" er i for alvor i ferd med å spisse seg til. Hver av TV-bøndene står nå igjen med fem friere, men det antallet skal reduseres ytterligere mandag kveld.

Fem skal bli til fire. Mandagens valg er også det siste de gjør før de tar med seg frierne hjem til sine egne gårder. Men for Kristian Akervold (32) blir valget ikke helt som han hadde forventet seg på forhånd...

Én av Kristians friere bestemmer seg nemlig for å forlate reality-serien, til stort sjokk for den 32 år gamle bonden.

- Dette var ikke så veldig dramatisk for min del, altså. Selv har jeg gitt klar beskjed om at jeg er opptatt av forskjellen på kjæreste og venninne, og både jeg og henne følte vel at vi var på "vennesporet", forteller Kristian Akervold til Seher.no.

Av hensyn til TV-seerne - og TV 2 - kan ikke Seher.no røpe hvem som faktisk velger å forlate Kristian i mandagens episode. Det som i hvert fall er sikkert, er at denne kvinnen ikke ville bli sendt hjem dersom det var opp til "Jakten på kjærligheten"-bonden selv.

- Jeg ville tatt henne med til gården, men hun ville nok ikke vært der hele veien, forteller Kristian.

- Med andre ord, du ville ikke dumpet henne ennå?

- Nei, det ville jeg ikke. Ikke denne gangen. Uansett, jeg synes det er bra at hun sa ifra, det er viktig for meg at jeg har med meg fire jenter til gården, som jeg vet at har lyst til å være med.

Til Seher.no innrømmer han at han han har funnet seg en favoritt i det romantiske programmet.

- Ja, det har jeg. Det er én jente som jeg - på det tidspunktet som vises på TV nå - visste at kom til å nå langt.

- Er du forelsket, Kristian?

- Der må jeg nok si ingen kommentar foreløpig. Men jeg smiler mye - det skal være sikkert! sier TV-bonden Kristian Akervold til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager, toget har gått! 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.