- Jeg ville ikke dele pengene med Kristian

Tina angrer ikke på at hun valgte å dele pengene med forlovedens argeste konkurrent i «Paradise Hotel»-finalen. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter tre måneders opphold i Mexico, kunne Tina Skovdal (22) og Sander Johansen Kalstrup (22) torsdag juble for seieren i årets sesong av TV3-serien «Paradise Hotel».

Paret - som i flere uker har vært bitre konkurrenter - ble overraskende partnere i finalen etter at Tina først sendte hjem sin forlovede Kristian René Johansen og deretter Sanders romkamerat Isabell Andersen (24).

Onsdag kom imidlertid Isabell og hennes Paradise-kollega Birger Dahl inn igjen, men måtte ta til takke med andreplass i finalen.

Dramatisk kuleduell

Selv om de slo knock-out på konkurrentene, sørget imidlertid Tina og Sander for en for mange uventet vending i kuleduellen helt på slutten av programmet.

Kristian René hadde på forhånd gitt Tina klar beskjed om at han forventet at forloveden skulle ta hele premiepotten på 300 000 kroner ved å slippe kulen, og heller dele den med ham.

Men da alvoret kom, valgte både Tina og Sander å dele premien med hverandre.


Til Seoghør.no sier Tina at hun bestemte seg å ignorere forlovedens ønske fordi hun ikke hadde hjerte til å svikte Sander.

Fikk spydige meldinger
Kristian Rene kom med noen spydige meldinger etterpå, for han var nok såra. Men det var Sander jeg dro med inn i finalen, og jeg følte at han fortjente det like mye. 150 000 er mye penger det også.

- Jeg vet ikke hva som skjedde oppi hodet mitt da jeg stod der. Og plutselig ble jeg nervøs og våget ikke å slippe kula. Men jeg var livredd for at han skulle slippe kula, sier hun og ler.

- Stolte ikke på Tina

Sander beskriver duellen som noe av det mest nervepirrende han har vært med på.

- De minuttene vi sto der, og bare stirret hverandre inn i øynene var utrolig intense. Jeg kunne jo ikke stole på at Tina ikke slapp. Men jeg valgte å stole på henne og det angrer jeg ikke på idag. Følelsen etterpå var helt fantastisk, det var virkelig ubeskrivelig.

- Å komme ut ifra et to måneders gratis opphold på et sinnsykt luksushotell, og samtidig ha 150 000 kroner i lomma. Det er en følelse jeg unner alle å smake på!

Kjøpte leilighet og større pupper
Sander sier han blant annet har brukt premien på å kjøpe seg en leilighet på hjemstedet Gausdal. Sander var imidlertid ikke på finalefesten, fordi han var på jobb.

Etter finalen la Kristian René ikke skjul på hva han syntes om at han satt igjen uten en krone.

- Det er utrolig kjipt at hun stoler mer på Sander enn meg, og at hun tok min plass i finalen, sa han til programleder Triana Iglesias.

Tina har blant annet brukt til sin del av premien på brystkirurgi, som har gitt henne total 790 gram større pupper.


Kjærligheten tok slutt
To måneder etter at hun forlovet seg med Kristian René ble det slutt mellom de to Paradise-deltagerne.

Tina avviser imidlertid at resultatet i Paradise-finalen var en av grunnene til bruddet.

- Jeg tror det med bruddet hadde andre årsaker, for vi var jo sammen etter at vi kom hjem til Norge. Det har mer med avstander å gjøre og at ting endrer seg når man kommer tilbake til sitt gamle liv.

Til Seoghør.no sier hun at hun nå nyter singellivet og ikke har noen spesiell mann i kikkerten.

- Jeg er singel og elsker singellivet. Sånn skal det forbli, sier hun og ler.

LES OGSÅ: Byttet ut kjæresten med Paradise-Isabell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer