- Jeg ville ikke date ham

Joe Manganiello måtte tvinge Sofia Vergara med seg på det aller første stevnemøtet.

KLER HVERANDRE: Joe Manganiello og Sofia Vergara er et av filmbyens mest populære par for tiden. Bildet er tatt på et moteshow i februar. Foto: All Over Press
KLER HVERANDRE: Joe Manganiello og Sofia Vergara er et av filmbyens mest populære par for tiden. Bildet er tatt på et moteshow i februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at det ble kjent at Sofia Vergara (42) og Joe Manganiello (38) hadde blitt kjærester, så har de fått stempelet som et av Hollywoods aller mest perfekte og hotteste par.

- Jeg er så heldig at jeg knapt kan tro det, fortalte «En moderne familie»-stjernen da hun var gjest hos Ellen DeGeneres nylig, ifølge People.com.

Men selv om kjærligheten mellom duoen blomstrer for fullt nå, så var den colombianske skjønnheten lenge i tvil om hun i det hele tatt ville gi «Magic Mike»-kjekkasen en sjanse.

- I begynnelsen ville jeg ikke date ham. Jeg hadde akkurat kommet ut av et forhold, og jeg synes det virket som om det ville bli mye jobb med Joe.

- Han var yngre enn meg, utrolig kjekk og sexy, og en ettertraktet ungkar. Så jeg tenkte: «Det er alt for mye!» avslørte hun.

Saken fortsetter under bildet.

KASTER KLÆRNE: Sofia var redd for å date True Blood-stjernen fordi han var så hot. Her er han sammen med Matthew McConaughey og Channing Tatum som stripper i Magic Mike. Foto: All Over Press
KASTER KLÆRNE: Sofia var redd for å date True Blood-stjernen fordi han var så hot. Her er han sammen med Matthew McConaughey og Channing Tatum som stripper i Magic Mike. Foto: All Over Press Vis mer

Men Manganiello var fast bestemt på å treffe Vergara på tomannshånd, og nektet å ta et nei for et nei. Derfor kastet han seg på første fly til New Orleans hvor Sofia spilte inn en film.

- Han kom dit og tvang meg til å dra på en date med ham. Og da innså jeg at han var en fantastisk kar, kjempemorsom og helt normal, og vi bare klikket. Han er veldig lett å være sammen med, skrøt hun videre.

Etter knappe seks måneder som kjærester, gikk Manganiello ned på kne og fridde til Vergara i desember - mens de var på en romantisk ferietur til Hawaii.

- Vi er kjempelykkelige og gleder oss veldig mye. Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet, sa Vergara til E! News under SAG Awards i januar.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Etter fire år som par ble det i mai i fjor slutt mellom Sofia Vergara og forlovenden Nick Loeb. Foto: wenn.com
ISFRONT: Etter fire år som par ble det i mai i fjor slutt mellom Sofia Vergara og forlovenden Nick Loeb. Foto: wenn.com Vis mer

Den vakre brunetten hadde kun vært singel i to måneder da hun falt for skuespillerkollegaen.

Før Manganiello var hun forlovet med Nick Loeb (39) som hun nå er i en bitter krangel med.

Loeb, som i årevis desperat har ønsket å bli far, har nemlig saksøkt Vergara fordi hun vil ødelegge to befruktede egg som ble fryst ned da de fremdeles var sammen.

LES OGSÅ: Sofia Vergara kunne ønske at puppene var falske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer