- Jeg ville ikke bli avbildet i bikini ved siden av henne

Derfor holdt kjendisvenninnen seg i skyggen.

MISUNNELIG?: Chelsea Handler (t.v) ville ikke bli avbildet i bikini med venninnen Jennifer Aniston forrige helg. Her er de to fotografert på ferien i Los Cabos.  Foto: Stella Pictures
MISUNNELIG?: Chelsea Handler (t.v) ville ikke bli avbildet i bikini med venninnen Jennifer Aniston forrige helg. Her er de to fotografert på ferien i Los Cabos. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke vekket det oppsikt da filmstjernen og tidligere «Friends»-skuespiller Jennifer Aniston (41) ble avbildet på Thanksgiving-ferie i Los Cabos med en ukjent mann.

Med seg på turen hadde Aniston også sin gode venninne, skuespiller og komiker Chelsea Handler (35), som hun ble kjent med etter å ha deltatt på Handlers tv-show tidligere i år.

De to koste seg med flere mannlige og kvinnelige venner i den stekende solen i Mexico, og viste begge frem sine flotte figurer i en rekke minimale bikinier og badedrakter.

Tirsdag denne uken gjestet Handler, som også var vert for MTV VMAs tidligere i høst, «The Tonight Show» med Jay Leno, og da fortalte hun at det var én ting hun var svært opptatt av på ferien med Aniston, skriver Daily Mail.

- Hun var så søt at hun tok med meg på ferie. Men jeg forsøkte å ikke bli avbildet i bikini ved siden av henne, av åpenbare grunner, humret Handler i intervjuet.

Ifølge 35-åringen var dette også grunnen til at det ikke ble  tatt så mange paparazzibilder av de to sammen på turen. Og Handler forteller at hun var bevisst på å holde seg litt i «skyggen» av stjernevenninnen.

Komikeren fikk også spørsmål om romanseryktene med rapperen 50 Cent, og i tro stil tullet hun det hele bort med en rekke morsomme kommentarer.

- Jeg kunne ikke ta med meg 50 Cent på ferien fordi han ikke er en sterk svømmer, lo hun.

- Jeg trodde han ble kalt Fiddy? sa Leno tilbake.

- Jeg kaller ham Curtis når vi har sex! humret Handler, og avslørte samtidig at hun ikke kan «flammens» etternavn.

- Curtis Cent, det er etternavnet hans. Han har ikke møtt familien min enda...ikke før han lærer seg å svømme.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Ja, de dater