<strong>BLE VRAKET:</strong> Iselin Michelsen måtte konstatere at hennes tidligere romkamerat Stian Thorbjønrsen vraket henne til fordel for nykommeren Vida Lill Gausemel Berge i torsdagens parseremoni. Foto: TV3
BLE VRAKET: Iselin Michelsen måtte konstatere at hennes tidligere romkamerat Stian Thorbjønrsen vraket henne til fordel for nykommeren Vida Lill Gausemel Berge i torsdagens parseremoni. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg ville helst stå bak Mads

Paradise-Iselin følte seg sjanseløs i parseremonien.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Iselin Michelsen (21) måtte ta et tårevått farvel med de andre deltakerne «Paradise Hotel», etter at hennes tidligere romkamerat Stian Thorbjørnsen (29) vraket henne til fordel for nakenløperen Vida Lill Gausemel Berge (21) i parseremonien torsdag.

Til Seoghør.no sier Iselin at hun egentlig hadde tenkt å stille seg bak deltageren Mads Larsen, som på forhånd hadde gitt henne signaler om at han ønsket å stå sammen med henne.

- Ble nektet å stå bak Mads
Men i parseremonien skal modellen - som snart er klar med sin første musikkvideo - ha følt at hun ikke hadde noen mulighet hos ham. 

- Jeg ville helst stå bak Mads, men følte jeg ikke hadde noe annet valg enn å stille meg bak Stian. Derfor stilte jeg meg bak Stian, men han hadde jo fått så god kontakt med Vida Lill, at jeg ikke ble overrasket over at han valgte henne.

På grunn av at alle «Paradise Hotel»-deltagerene signerer en avtale som begrenser hva de kan si om selve TV-produksjonen, vil ikke Iselin gå i detalj om hvorfor hun følte at hun ikke kunne stelle seg bak Mads.

- Jeg kan ikke si mer om dette, men jeg tror at hadde stelt meg bak Mads, hadde jeg fortsatt vært med i spillet, sier hun til Seoghør.no.

Forsøkte å redde Iselin
Stian Thorbjørnsen sier til Seoghør.no at både han og Mads forsøkte alt de kunne å sikre hennes overlevelse ved å koble henne til Mads.

- Mads ville jo stå med henne, og jeg ville gjerne stå med Vida Lill. Da hun stilte seg bak meg, ble det vanskelig, men jeg følte at vi var kommet så langt at jeg måtte tenke på spillet.

- Iselin levde litt for seg selv, mens Vida Lill ble raskt likt av alle, sier han.

- Foretar selvstendige valg

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seoghør.no at kanalen ikke legger føringer på hvem Paradise-deltagerne får stelle seg bak, men vil ikke kommentere Iselins uttalelser ytterligere.

-  Alle deltakerne foretar selvstendige valg, og det er deres egne avgjørelser som styrer utfallet av parseremonien, sier hun til Seoghør.no.

Også deltageren Kristin E. Gjelsvik - som tidligere i sesongen ble kåret til årets «miss Paradise», måtte torsdag forlate TV3-serien, etter en duell mot venninnen Christina Johannessen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Paradise-Iselins første musikkvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer