- Jeg ville helst laget babyer

Filmstjernen Ryan Gosling vil legge karrieren på hylla så fort han møter den rette kvinnen.

FILMSTJERNE: Ryan Gosling har på kort tid blitt en av Hollywoods mest populære unge filmstjerner. Her er han på settet til filmen «The Ides Of March». Foto: All Over Press
FILMSTJERNE: Ryan Gosling har på kort tid blitt en av Hollywoods mest populære unge filmstjerner. Her er han på settet til filmen «The Ides Of March». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Ryan Gosling har blitt en av Hollywoods mest ettertraktete ungkarer takket være sine roller i populære filmer som «Blue Valentine» og «Crazy, Stupid, Love», men privat klarer ikke 31-åringen å finne den rette.

Gosling, som tidligere har vært sammen med blant annet skuespillerne Sandra Bullock og Rachel McAdams, hevder Hollywood-livet gjør det vanskelig å holde et forhold ved like.

- Når begge to er i showbusiness, er det for mye showbusiness. Det tar all oppmerksomheten, så ingenting annet kan få utvikle seg, sier han til avisen The Times.

Gosling hevder han ennå ikke har møtt en kvinne som kan måle seg med hans tidligere kjæreste, men sier han er villig til å ofre alt for å til en lykkelig familie når tiden kommer.

- Jeg ville helst laget babyer, men siden jeg ikke gjør det, så lager jeg filmer. Den dagen jeg møter noen, tror jeg ikke at jeg kan gjøre begge deler, og det er ok for meg.

Gosling er for tiden aktuell i actionfilmen «Drive» - som har norsk premiere 21. oktober.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte fødselen på TV