- Jeg ville ha barn med en gang

Fredrik Skavlan avslører at han måtte jobbe hardt for å vinne hjertet til Maria Bonnevie.

LYKKELIGE: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har vært sammen i åtte år og har et barn sammen. Her er paret i bryllupet til Fredriks niese Jenny Skavlan da hun giftet seg tidligere i år. Foto: FameFlynet Norway
LYKKELIGE: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har vært sammen i åtte år og har et barn sammen. Her er paret i bryllupet til Fredriks niese Jenny Skavlan da hun giftet seg tidligere i år. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 2006 har den populære programlederen Fredrik Skavlan (48) vært sammen med Maria Bonnevie (40).

Nå åpner han seg om kjærligheten til den vakre skuespilleren - som han møtte for første gang da hun gjestet «Først & Sist» for mange år siden.

- Jeg hadde alltid tenkt at hun var litt pretensiøs, og så ikke frem til å intervjue henne. Men så kom hun og var en helt annen person, forteller Skavlan til svenske P4s «Elfving möter», ifølge Expressen.se.

Noen år senere gjestet Bonnevie talkshowet hans igjen, og tilfeldigheter gjorde at duoen også møttes utenfor TV-studioet.

Men Skavlan klarte ikke kapre Bonnevies hjerte med en gang.

- Det sier vel seg selv at jeg måtte jobbe litt der, forteller han om innledningen til kjærligheten i radiointervjuet.

Måtte mase om barn

Etter å ha vært kjærester i seks år fikk paret en datter sammen i august 2012. Da hadde allerede Fredrik, som har tre barn fra et tidligere forhold, mast i lang tid om en familieforøkelse.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang. Jeg er ikke den typen som synes at nå får det være nok. Man angrer aldri på at man fikk barn. De har alle tre gitt meg så mye. De er grunnen til at jeg fortsatt er en fornuftig person, tror jeg.

- Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sier Skavlan, ifølge nettstedet.

19. september er Fredrik Skavlan igjen  å se i «Skavlan» på NRK1.

LES OGSÅ: - Jeg tror det blir like vilt i dag som tidligere

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer