- Jeg ville gjerne strippe

Men Twilight-Kristen får ikke lov...

VOKSEN ROLLE: Det er lite som minner om «Twilight» når Kristen Stewart spiller stripper i sin nye film «Welcome to the Rileys». Foto: All Over Press
VOKSEN ROLLE: Det er lite som minner om «Twilight» når Kristen Stewart spiller stripper i sin nye film «Welcome to the Rileys». Foto: All Over Press Vis mer
Se trailer for Kristen Stewarts nyeste film nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Kristen Stewart (20) er hittil mest kjent for sin ganske så jomfruelige rolle som den vampyrelskende tenåringen Bella i «Twilight»-filmene, men nå gjør hun sitt ytterste for å slå igjennom i mer voksne roller.

I sin nyeste film «Welcome to the Rileys» spiller Stewart en ung kvinnelig stripper på rømmen, som ved en tilfeldighet blir kjent med James Gandolfini (kjent fra TV-serien «Sopranos»).

Og ifølge Stewart gikk hun hardt til verks for å gjøre sin nye rolle troverdig.

- Man ser meg ikke strippe, som egentlig er en bra ting, fordi jeg var nervøs for det på forhånd. Men etter at jeg lærte meg å gjøre det, er det litt irriterende å ikke få vist det fram, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

Gandolfini er uansett imponert av sin unge kollega.

- Hun er en veldig smart ung kvinne, og utrolig fokusert, sier han ifølge Contactmusic.

«Welcome to the Rileys» har norsk premiere 26. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg har gjort en enorm tabbe