ÅPNER OPP: Artist Jørn Hoel fant lykken med Trine bare dager etter bruddet med sin første kone. I dag er de lykkelig gift på sjette året. Dette bildet er fra 2006. Foto: Werner Juvik / Se og Hør
ÅPNER OPP: Artist Jørn Hoel fant lykken med Trine bare dager etter bruddet med sin første kone. I dag er de lykkelig gift på sjette året. Dette bildet er fra 2006. Foto: Werner Juvik / Se og HørVis mer

- Jeg ville gifte meg med Trine første gang vi møttes

Jørn Hoel glemmer aldri øyeblikket da han falt for kona.

SEOGHØR.NO: I år har TV-seerne kunnet følge Jørn Hoel (58) i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», der han har skapt god stemning og musikalske øyeblikk med de andre artistene.

Allerede på 1980-tallet var han en ettertraktet artist, og særs populær hos det motsatte kjønn. Hoel giftet seg med Lene Nymo, som han fikk to døtre med, men i 2002 var skilsmissen et faktum. 

Det tok ikke lang tid før artisten fant lykken på ny, kun et par dager faktisk, og til Se og Hør åpner han opp om første gang han møtte kona Trine Ahlstrand (43):

- Første gangen jeg så Trine sa jeg at «henne vil jeg gifte meg med». Det manglet
ikke på advarsler. Steinar Albrigtsen, som er en mer tenkende og forsiktig type enn
meg, mente at det var dumt å innlede et nytt forhold rett etter bruddet. Men i dag er han selvsagt veldig glad for at jeg valgte som jeg gjorde. Jeg har verdens beste kone.

ADVARTE: Jørn Hoels gode kompis og kollega Steinar Albrigtsen (t.v.) advarte Hoel med å innlede et forhold så tidlig etter bruddet med kona. Men i dag er de alle enige om at det var en klokt valg. Dette bildet er tatt i januar mens de to opptrådde på Nasjonal jazzscene i Oslo i forbindelse med Steinars 25-årsjubileumsplate. Foto: Tore Skaar
ADVARTE: Jørn Hoels gode kompis og kollega Steinar Albrigtsen (t.v.) advarte Hoel med å innlede et forhold så tidlig etter bruddet med kona. Men i dag er de alle enige om at det var en klokt valg. Dette bildet er tatt i januar mens de to opptrådde på Nasjonal jazzscene i Oslo i forbindelse med Steinars 25-årsjubileumsplate. Foto: Tore Skaar Vis mer

Bestefar og småbarnspappa

- Hun er veldig forståelsesfull, og klager aldri. Hun er tryggheten og balansepunktet i livet mitt, sier han til Se og Hør.

Paret giftet seg i Holmenkollen kapell juli 2010, og festen ble holdt på roklubben på Bygdøy.

Fra sitt første ekteskap har han barna Kine (35), Sela (25) og Thomas (21), mens han og kona Trine har datteren Milla (8) sammen. Han er også stefar til Trines sønn Kristoffer, og bestefar til Agnes (4) og Edith (3).

GOD STEMNIN: Det var utrolig hyggelig å være sammen med «Hver gang vi møtes»-gjengen, veldig god stemning. Forskjellige personer med
forskjellige væremåter. Jeg har alltid likt originale mennesker, som tør å leve ut personligheten sin. Dette er slike mennesker.
 Foto: TV 2
GOD STEMNIN: Det var utrolig hyggelig å være sammen med «Hver gang vi møtes»-gjengen, veldig god stemning. Forskjellige personer med forskjellige væremåter. Jeg har alltid likt originale mennesker, som tør å leve ut personligheten sin. Dette er slike mennesker. Foto: TV 2 Vis mer

Ser ikke på seg selv som folkefavoritt

Da Seoghør.no møtte Hoel i forbindelse med «Hver gang vi møtes» tidligere i vinter fortalte han ærlig at han synes det er vanskelig å se på seg selv som kjendis eller folkefavoritt.

- Jeg tror ikke man tenker så mye på det før man merker at sangene betyr noe for andre mennesker. Da får man plutselig en sånn følelse et lite øyeblikk.

Men han har allikevel blitt flinkere til å gi seg selv en klapp på skulderen som artist innimellom.

- Man burde kanskje senke skuldrene litt i forhold til det man gjør. For jeg har aldri tenkt at... jeg har aldri følt meg sånn folkekjær. Man er lite vant til å ta hyggelig kritikk, la han til med et smil.

Se hele intervjuet under:

LES OGSÅ: «Mest sexy»-kåring ble starten på en lang nedtur