- Jeg ville gifte meg med én gang

For Marius Sjømælingen -Sørensen sa det pang da han møtte Alex.

KJÆRLIGHET MED FØRSTE BLIKK: Begge skjønte at de var skapt for hverandre da de møttes i Trondheim i 2005. Foto: Privat
KJÆRLIGHET MED FØRSTE BLIKK: Begge skjønte at de var skapt for hverandre da de møttes i Trondheim i 2005. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Det homofile ekteparet Marius og Alex Sørensen-Sjømælingen er snart nede i matchvekt etter knallharde økter med Yngvar Andersen i «Bedre puls».

Paret utgjør to av de fire deltakerne som ble plukket ut blant 1000 kandidater til å være med i denne runden av «Bedre puls» på NRK 1. Og paret får nå oppleve en vår der de slankere og lykkeligere enn noengang.

Søkte trygghet
- Ettersom jeg har hatt en oppvekst med en narkoman mor, har det alltid vært viktig for meg å få en trygg tilværelse, sier Marius Sørensen-Sjømælingen (25) til Seher.no

Han forteller at han allerede som 13-åring visste at han var homofil, og han har alltid søkt mot eldre menn.

- Jeg hadde hatt et lengre forhold bak meg da jeg møtte Alex, og også han var sju år eldre enn meg. Mangelen på en trygg oppvekst har nok gjort at jeg alltid har søkt mot det stabile, sier han.

Da moren døde i 2005 var han singel og sliten etter en mangeårig kamp mot byråkrati og helsevesen. Men bare to uker etter begravelsen møtte han Alex.

- Det var så flott å møte en jeg kunne være helt ærlig med, og som støttet meg. Jeg var jo så gifteklar at jeg nesten ble redd for å bli oppfattet som en desperat kjerring på 70 år, sier Marius og ler.
 
Vil ha barn
I dag jobber Alex som frisør og Marius er generalsekretær i organisasjonen  «Barn av rusmisbrukere» i Oslo. De eier sin egen leilighet og har planer om barn i fremtiden.

- Det blir nok vanskelig for oss å adoptere på grunn av lovverket, men vi vil ha barn av helt egoistiske grunner. Så får vi råd til det, vil vi bruke surrogatmor, sier han.

Bedre Puls sendes mandager kl 19.45 på NRK1.Se Seher.no TV-guide her

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Deilig å se Alex slank igjen