- Jeg ville forandre fysikken litt

Anders Danielsen Lie gikk opp åtte kilo for filmrolle.

PREMIEREKLAR: Onsdag er det verdenspremiere på «Oslo, 31. august» ved filmfestivalen i Cannes. Danielsen Lie jobbet hardt for å komme inn i filmrollen. Foto: Filmweb
PREMIEREKLAR: Onsdag er det verdenspremiere på «Oslo, 31. august» ved filmfestivalen i Cannes. Danielsen Lie jobbet hardt for å komme inn i filmrollen. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller, kjendislege og artist Anders Danielsen Lie (32) forteller til VG at han la på seg åtte kilo for å komme inn i rollen i «Oslo, 31. august».

For rollen som en mann i krise, gjorde Danielsen Lie grundig research i rusmiljøer, og trente hardt.

- Jeg ville forandre fysikken litt og så handlet det mye om at jeg kunne trene for å håndtere det jeg skulle gjennom. Jeg prøvde å legge på meg, men har ikke lett for det. Jeg la på meg åtte kilo, men begynte å miste dem underveis i innspillingen, sier han til avisen.


Til høsten starter 32-åringen tilværelsen som turnuslege på Gjøvik, og han har tidligere sagt at han da ønsker seg bort fra rampelyset.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne lista gir norsk film-sjokk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer