NOE KRITISK: - Det er hyggelig med en blomst eller en kjærlighet på pinne eller noe sånt. Nå er jo jeg litt forsiktig av meg da, men det er jo noen som heller går rett på sak, sier Mari Edvardsen om Jostein Sundbys diamantsmykke-stunt. Foto: TV 2
NOE KRITISK: - Det er hyggelig med en blomst eller en kjærlighet på pinne eller noe sånt. Nå er jo jeg litt forsiktig av meg da, men det er jo noen som heller går rett på sak, sier Mari Edvardsen om Jostein Sundbys diamantsmykke-stunt. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg ville fått panikk om han fridde

«Jakten»-frieren ble brydd da hun fikk et diamantsmykke på TV.

Publisert
SEHER.NO: Mandag skal bøndene i årets sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» på romantisk reise med sine utvalgte friere. For Jostein Sundby (50) og Mari Edvardsen går turen til Amsterdam. Der får Edvardsen en overraskelse hun sent vil glemme.

Jostein bestemmer seg nemlig for å gi henne et lekkert diamantsmykke på turen. Til Seher.no avslører hun at hun ble noe brydd av opptrinnet.

- Følelsene mine rundt akkurat det var nok litt blandede. Jeg ble veldig glad, men man blir litt brydd også, når man får en slik gave av noen en ikke kjenner så godt. Men jeg måtte jo ta den imot, sier hun til Seher.no.

Mari mener «Jakten»-bonden burde ventet med å gi henne diamantsmykket.

- Det er litt vanskelig å si, men ja, jeg synes vel at det er litt tidlig å gi slike gaver. Det er hyggelig med en blomst eller en kjærlighet på pinne eller noe sånt. Nå er jo jeg litt forsiktig av meg da, men det er jo noen som heller går rett på sak, mener TV-frieren.

I «Jakten på kjærligheten» i fjor sjokkerte bonden Clas Kvisler norske «Jakten»-fans da han valgte å fri på TV til sin utvalgte frier Ann-Marie Berge. 

- Fryktet du at Jostein skulle fri til deg i Amsterdam, Mari?

- He he, da hadde jeg fått helt noia! Jeg var ikke så redd da jeg så størrelsen på esken, men hvis esken hadde vært liten - da hadde jeg fått panikk. Men jeg så jo at den var av det større slaget, så jeg fryktet ikke noe slikt, nei.

TV-seerne må fortsatt vente i spenning før de får svaret på om Jostein og Mari utviklet et kjærlighetsforhold etter at TV-kameraene ble slått av. Men til Seher.no legger ikke Mari skjul på at de to koste seg på ferie i Amsterdam.

- Det var jo såpass nytt da, og vi kjente jo hverandre ikke så godt. Vi hadde det veldig koselig, men det var for tidlig å si om vi kom til å bli kjærester eller ikke, forteller hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har sluppet billig unna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer