SKRÅBLIKK: Komikeren og skuespilleren gir gjerne komplimenter til andres pupper eller forteller om sitt ønske om å være mann. Her er hun avbildet på «The Other Woman»-premieren i Amsterdam for en måned siden. Foto: Stella Pictures
SKRÅBLIKK: Komikeren og skuespilleren gir gjerne komplimenter til andres pupper eller forteller om sitt ønske om å være mann. Her er hun avbildet på «The Other Woman»-premieren i Amsterdam for en måned siden. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ville elske å ha sex som mann

Skuespiller Leslie Mann er nysgjerrig på én ting.

SEOGHØR.NO: Komiker og skuespiller Leslie Mann (42) er for tiden aktuell med filmen «The Other Woman», der hun spiller den forsmådde kona til Nikolaj Coster-Waldaus (43) rollefigur.

Det er mulig at det er rollen som kona til en notorisk utro mann som har fått henne til å tenke, for i et ferskt intervju med BBC Radio 1 avslørte hun hva hun lurer mest på ved det annet kjønn.

På spørsmål om hva hun ville gjort hvis hun fikk være mann for en dag, tvilte hun i hvert fall ikke på svaret:

- Jeg ville hatt sex! Jeg hadde elsket å få vite hvordan det fungerer! Hvordan den faktiske «mekanikken» føles ut. Det hadde vært morsomt å oppleve det fra den andre siden, hadde det ikke? utbrøt 42-åringen ifølge ContacMusic.

FIN FAMILIE: Leslie med ektemannen Judd Apatow og deres to døtre, Iris og Maud.  Foto: Stella Pictures
FIN FAMILIE: Leslie med ektemannen Judd Apatow og deres to døtre, Iris og Maud. Foto: Stella Pictures Vis mer

En annen ting «The Bling Ring»-stjernen ikke forstår med menn, er hvorfor de skal kjøpe blomster til kvinner.

- Jeg synes blomster er litt bortkastet, fordi de koster liksom 600 kroner. Hvorfor ikke heller gi meg noe jeg kan bruke om og om igjen? Bare gi meg de 600 kronene i stedet, jeg hadde blitt så glad!

Leslie Mann kan kanskje håpe at regissørektemannen Judd Apatow (46) hørte på dette radioprogrammet...

«The Other Woman» har norsk kinopremiere 2. mai.

LES OGSÅ: - Hun slet med å holde ting på plass