Ingrid Simensen:

- Jeg ville egentlig ikke si ja

Ville takke nei til «Farmen kjendis».

100 ÅR: Også kjendisene er glade i å reise tilbake i tid. Nå er det klart for ny sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
100 ÅR: Også kjendisene er glade i å reise tilbake i tid. Nå er det klart for ny sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Denne uka begynner årets sesong av «Farmen kjendis» å rulle over norske tv-skjermer - til stor glede for mange. De første fem sesongene har nemlig vist seg å være skikkelig seermagneter.

I årets sesong kan vi glede oss til å se deltakere som Dorthe Skappel (59), Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (56) og Sofie Steen Isachsen (27), bedre kjent som Sophie Elise, i aksjon.

Vi får også møte tidligere NRK-profil Marie Simensen (28), kjent fra radioprogrammet «Norske tilstander».

Nå avslører hun imidlertid at det slettes ikke var sikkert at det ble noen deltakelse på henne.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Takket nesten nei

I februar i fjor annonserte Simensen og hennes podkastmakker Tete Lidbom at det var stopp for radioprogrammet. Da hadde allerede den nå aktuelle «Farmen kjendis»-deltakeren vært gjennom en tøff periode - hun møtte veggen i 2020.

Det forteller hun i et intervju med TV 2.

DELTAKER: Ingrid Simensen var nær å takke nei til TV 2-suksesse. Foto: Espen Solli / TV 2
DELTAKER: Ingrid Simensen var nær å takke nei til TV 2-suksesse. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg tok valg som kanskje ikke var helt riktig for meg, men jeg prøvde likevel. Jeg tok blant annet jobben i Trondheim («Norske tilstander» journ.anm.), for den hadde jeg veldig lyst på - og jeg håpet at det skulle funke. Men innerst inne sa kroppen ifra om at det ikke var riktig, selv om jeg forsøkte å overbevise meg selv om at det gikk.

Rundt påsketider fikk hun tilbud om å være med på det populære TV 2-programmet, men var usikker på om hun skulle si ja til deltakelsen.

- Jeg ville egentlig ikke si ja, for jeg var redd for å bli dårlig igjen, og redd for at jeg ikke skulle takle det. En ting er å være der inne, men det krever mye - både før og etter av oppmerksomhet. Jeg jobber jo med radio fordi jeg ikke er så glad i å være synlig. Å være med på et realityprogram føltes ikke helt forenlig, forteller hun ærlig.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Gikk veldig fint

Simensen bestemte seg imidlertid for å takke ja likevel, fordi hun ikke ønsker å si nei til ting fordi hun er redd.

- Man kan ikke la redselen overskygge alt. Jeg tenkte at: «Går det ikke, så får jeg finne ut av det». Men det gikk jo veldig fint, og jeg vokste veldig mye på det. Jeg ble mer kjent med «Ingrid» av å være der inne, og jeg er veldig stolt av meg selv.

I intervjuet kommer det også fram at hun følte seg på bedringens vei da hun dro inn på gården i slutten av mai.

Se og Hør har vært i kontakt med Ingrid Simensen, som ikke har noe ytterligere å legge til i saken.

LES OGSÅ: Helene Olafsen kryptisk om ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer