STORMFORELSKET: Blake Lively og Ryan Reynolds lever tilsynelatende i komplett lykke etter at de fikk sitt første barn sammen før jul. Her er ekteparet på «Mr. Turner»-visning under filmfestivalen i Cannes i mai 2014.  Foto: Stella Pictures
STORMFORELSKET: Blake Lively og Ryan Reynolds lever tilsynelatende i komplett lykke etter at de fikk sitt første barn sammen før jul. Her er ekteparet på «Mr. Turner»-visning under filmfestivalen i Cannes i mai 2014. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ville brukt Blake som skjold for å beskytte babyen

Filmstjernen Ryan Reynolds har fått en ny øyensten i livet etter han og «Gossip Girl»-kona Blake Lively ble foreldre.

SEOGHØR.NO: I desember ble Hollywood-paret Ryan Reynolds (38) og Blake Lively (27) foreldre for første gang.

Og da den nybakte faren gjestet «THe Late Show with David Letterman» denne uken, erklærte han sin kjærlighet til det lille nurket.

- Jeg pleide å si til Blake, «jeg ville tatt en kule for deg. Jeg kunne aldri elsket noe så høyt som jeg elsker deg». Det kunne jeg si til kona mi, forteller Reynolds til Letterman, ifølge Daily Mail.

Han og «Gossip Girl»-skjønnheten giftet seg i en hemmelig vielse i 2012, etter en kort romanse. Etter omlag to og et halvt år som ektepar, er de to lykkeligere enn noensinne.

- Jeg pleier ikke å spy ut følelseserklæringer på lufta, men da vi fikk den babyen, ble jeg enda mer forelsket i kona mi enn jeg noensinne hadde vært før. Jeg kunne ikke tro det engang, sier «The Captive»-stjernen til Letterman.

I SLAGET: Skuespilleren fikk både programleder David Letterman og publikum til å slå opp latterdøra da han gjestet «The Late Show with David Letterman» denne uken. Foto: YouTube
I SLAGET: Skuespilleren fikk både programleder David Letterman og publikum til å slå opp latterdøra da han gjestet «The Late Show with David Letterman» denne uken. Foto: YouTube Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Den kjekke filmstjernen, kjent for rollen sin i blant annet komiserien «Pizzagjengen» og filmen «The Proposal», klarte ikke å la være å slå en liten spøk i all sentimentaliteten.

- Og i det sekundet jeg så inn i den babyens øyne, i akkurat det øyeblikket, så visste jeg at hvis vi noen gang var under angrep, så ville jeg brukt kona mi som skjold for å beskytte den babyen, uttaler han - til latter fra publikum i TV-studioet.

Se Ryan Reynolds snakke om datteren og kona på «Letterman»:

Det var i oktober 2014 at Ryan Reynolds og Blake Lively avslørte at de ventet sitt første barn sammen. Ifølge Daily Mail er parets nye øyensten en liten jente, men navnet hennes er foreløpig ikke offentliggjort.

- Du vet, jeg er ute i offentligheten, og jeg vet ikke om jeg bare bør kaste denne babyen ut i offentligheten også, forklarer 38-åringen til Letterman.

Før Reynolds giftet seg med Lively, var han og Scarlett Johansson (30) et av Hollywoods heteste ektepar - fra 2008 til 2011. Smellvakre Johansson er i dag gift med den franske journalisten Romain Dauriac (34). Høsten 2014 fikk de datteren Rose Dorothy.

ELSKER FAMILIELIVET: Etter at «Gossip Girl» ble avsluttet for et par år siden, har Blake Lively pleiet privatlivet. I 2014 fortalte hun at hun ønsker seg mange barn med Ryan. Her er paret på Angel Ball høsten 2014.  Foto: Stella Pictures
ELSKER FAMILIELIVET: Etter at «Gossip Girl» ble avsluttet for et par år siden, har Blake Lively pleiet privatlivet. I 2014 fortalte hun at hun ønsker seg mange barn med Ryan. Her er paret på Angel Ball høsten 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Hun trodde ikke hun kunne bli gravid...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.