ULYKKELIG: Liz Hurley innrømmer at hun ikke ville blitt spesielt glad om hun la på seg mye nå før sommeren.  Foto: Stella Pictures
ULYKKELIG: Liz Hurley innrømmer at hun ikke ville blitt spesielt glad om hun la på seg mye nå før sommeren. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ville blitt veldig ulykkelig

Elizabeth Hurley takler ikke å legge på seg....

SEHER.NO: Den britiske modellen og skuespillerinnen 
Elizabeth Hurley (43) er kjent for sitt særdeles vakre ytre, og har tidligere innrømmet at det krever mye tid å opprettholde et fantastiske utseende.

I et ferskt intervju med Hello! Magazine forteller filmskjønnheten, som nylig lanserte en egen bade- og undertøyskolleksjon, at hun er svært opptatt av å passe vekten, og ville blitt ulykkelig dersom hun la på seg.

- Jeg er mer travel enn noensinne, så jeg synes det er vanskelig å finne tid til å trene og spise riktig. Men jeg ville blitt svært ulykkelig om jeg la på meg mye, så jeg prøver å få tid til alt, forteller hun.

43-årigen, som er gift med den indiske mangemillionæren Arun Nayar, har tidligere innrømmet at hun pleier å gjennomgå intense slankekurer før eventuelle bikinishoots.

Og skuespillerinnen innrømmer at hun fortsatt følger denne rutinen.

- Ja, mer enn noensinne faktisk. Jeg begynte et nytt treningsopplegg i forrige uke, hvor jeg går en rask tur i 40 minutter hver eneste dag, og trener Pilates to ganger i uka. Jeg prøver også å ikke spise sene måltider, og å unngå å stjele min sønns godteri, humrer hun.

Hurley har også noen tips til kvinner som eventuelt måtte grue seg til sommerens bikinisesong.

- De fleste kvinner gruer seg til bikinisesongen, men det er mange ting man kan gjøre for å gjøre det mindre smertefullt. Mitt fremste tips er å bronse huden. Bruk en stor flaske med selvbruningskrem og smør deg i et par uker før du skal ut. Og man trenger heller ikke være radmager for å se bra ut. Fyldige kvinner ser også fantastiske ut i bikini. Et tips for å føle seg mer vel er å kjøpe seg en sarong, det kan gi deg mer selvtillit, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss pås eher@seher.no eller riong vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hvordan klarer hun det?!