- Jeg ville blitt lesbisk for henne

Beyoncé er Lily Allens drømmedame.

DIGGER BEYONCÈ: Lily Allen hadde blitt lesbisk for Beyoncé.  Foto: REX/All Over Press
DIGGER BEYONCÈ: Lily Allen hadde blitt lesbisk for Beyoncé. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangeren Lily Allen (29) er kjent for oppsiktsvekkende uttalelser både privat og i musikken. Med låter som «Fuck You» og «It´s not me its you» er briten et friskt pust verden over.

Nå vekker den frittalende artisten oppsikt igjen. Hun forteller til The Sun at hun er en så stor fan av Beyoncé at hun gjerne hadde blitt lesbisk for henne.

- Jeg ville byttet legning for Beyoncé. Jeg tror barna våre hadde sett veldig pene ut, spøker sangeren.

Beyoncé har nylig blitt anklaget for å være utro mot ektemannen Jay Z, med en av parets livvakter. Det skal være Jay Z som mistenker det hele, og han skal ved flere anledninger ha prøvd å sparke livvakten.

Allen, som i 2011 giftet seg med Sam Cooper, har nylig blitt kritisert for å la sine to døtre være igjen hjemme, mens hun gikk på «Game of Thrones»- premieren. I det samme intervjuet benyttet hun anledningen til å forsvare seg.

- Hvordan våger de? De hadde aldri sagt at for eksempel Chris Martin var på turné og etterlot barna sine hjemme, sa hun til The Sun.

I mai fikk vekket også stjernen oppsikt da hun opptrådte i Berlin i en superfrekk, gjennomsiktig gummidrakt. Kun en liten truse og noen hudfargede «nipple covers» hindret publikum fritt innsyn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer