Benjamin Ingrosso:

- Jeg ville bare glemme henne og gå videre i livet

Sveriges Eurovision-bidrag ble skrevet på bakgrunn av et kjærlighetsbrudd.

JUBEL: Benjamin Ingrosso kom på syvende plass i årets Eurovison-finale. Nå avslører han hva sangen handler om. Foto: NTB Scanpix
JUBEL: Benjamin Ingrosso kom på syvende plass i årets Eurovison-finale. Nå avslører han hva sangen handler om. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige helg imponerte svenske Benjamin Ingrosso (20) stort, da han endte opp på syvende plass i årets Eurovision-finale med den fengende pop-sangen «Dance You Off».

I et intervju med Allas, avslører 20-åringen at sangen ble skrevet i etterkant av bruddet mellom han og kjæresten Linnea Widmark, melder Hant.se.

- Jeg ville bare glemme henne og gå videre med livet. På en eller annen måte prøvde jeg å unnslippe sorgen og se fremover, forteller han.

Selv om duoen fant tilbake til hverandre etter bruddet, valgte Benjamin å bruke nettopp denne sangen da han ble spurt om å være med i Eurovision.

- Det er jo litt spesielt. Men jeg er veldig glad for at vi er sammen igjen, og nå kan jeg fremføre sangen med glede fremfor med sorg, sier han om sangvalget.

Paret har vært sammen i fem år, og gjorde det slutt i fjor vår før de etter litt tid fant tilbake til hverandre igjen.

Eurovision-tabbe

I forkant av Eurovision-finalen, havnet Benjamin i hardt vær etter at et videointervju av ham ble publisert.

Videoen lå ute på Eurovisions hjemmesider i få minutter, men den svenske fansen gikk fort i harnisk mot den unge sangeren.

FENGENDE: Benjamins sang fikk nok flere til å kjenne at det rykket i dansefoten da han forrige uke stod på Eurovision-scenen i Lisboa. Foto: NTB Scanpix
FENGENDE: Benjamins sang fikk nok flere til å kjenne at det rykket i dansefoten da han forrige uke stod på Eurovision-scenen i Lisboa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I klippet kommenterer Benjamin ti sekunder av hver av låtene som var med i årets sangkonkurranse.

Ifølge Aftonbladet skal han ha kommentert nedlatende ting om en trommeslager som etter hans mening ikke klarte å holde takten til musikken. Han ler av Makedonias bidrag og kaster ørepluggene når han hører bidraget til Ungarn.

Han skal også ha kalt flere av låtene som er med for lavbudsjettproduksjoner.

I etterkant av videoen var det flere som mente det var et hån mot de andre artistene, og at han var en mobber. På en pressekonferanse sa han følgende:

- Jeg reagerte ikke på selve låtene, for det kan man ikke gjøre når man bare har ti sekunder. Så det var bare reaksjoner på hva jeg så, og det ble feil.

- Jeg ber om unnskyldning, for jeg vil ikke være en som fremmer netthets og mobbing. Men det eskalerte og folk ble virkelig forbanna på meg, la han til.

Benjamin kommer fra en svært musikalsk familie, og er sønnen til den svenske artisten Pernilla Wahlgren. Fetteren hans er Sebastian Ingrosso i Swedish House Mafia.

LES OGSÅ: Ble foreldre for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer