SLET MED DEPRESJON: "Lipstick Jungle"-skuespillerinnen opplevde en fødselsdepresjon etter at datteren Rowan (6) ble født. Foto: All Over Press
SLET MED DEPRESJON: "Lipstick Jungle"-skuespillerinnen opplevde en fødselsdepresjon etter at datteren Rowan (6) ble født. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ville bare forsvinne og dø

Brooke Shields snakker ut om sitt personlige mareritt.

SEHER.NO:  Brooke Shields (44) har lenge vært åpen om at hun slet med fødselsdepresjon etter at hun fødte sin første datter Rowan for seks år siden.

Denne uken fortalte skuespillerinnen om den vanskelige tiden da hun gjestet "Hope for Depression Research Foundation" i New York.

Etter å ha spontanabortert og deretter forsøkt kunstig befruktning syv ganger, fikk Shields og ektemannen Chris Henchy til slutt de etterlengtede døtrene Rowan (6) og Grier (3).

Men velkomsten til lille Rowan ble ikke som Shields hadde forventet.

- Til slutt fikk jeg en frisk liten jente, og jeg klarte ikke å se på henne. Jeg kunne ikke holde henne, jeg kunne ikke synge til henne og jeg kunne ikke smile til henne... Alt jeg ville var å forsvinne og dø, fortalte hun til de oppmøtte, ifølge People.

"Lipstick Jungle"-skuespilleren begynte etterhvert på medisiner, men unngikk å ta de en uke. Da kunne det fort gått galt for stjernen.

- Den uken klarte jeg nesten ikke å motstå å kjøre bilen min rett i en vegg ved motorveien. Babyen min var i baksetet, og til og med det gjorde meg sint, for jeg trodde hun kom til å ødelegge også dette for meg. Jeg ville bare kjøre i veggen, men jeg snakket med en venn av meg på telefonen og hun fikk meg trygt hjem.

Etter å ha snakket med leger, fikk Shields påvist kjemisk ubalanse i hjernen, og etterhvert klarte 44-åringen å akseptere det, og til slutt kom hun seg ut av depresjonen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Brooke Shields fly krasjet med bil