RØK UT: Stine Tollefsen og Martine Storsve røk begge ut av Paradise Hotel torsdag.
RØK UT: Stine Tollefsen og Martine Storsve røk begge ut av Paradise Hotel torsdag. Vis mer

- Jeg ville bare få det overstått

Stine Tollefsen følte hun var for ung for realitykonkurransen etter sin dramatiske exit fra «Paradise Hotel».

SEOGHØR.NO: Torsdag var det dobbeldrama i «Paradise Hotel» da både nykommeren Martine Storsve (20) og Stine Tollefsen (20) røk ut.

Men etter en begivenhetsrik uke hvor både Sandra Brataker (21) og Malin Håvardsdotter (21) Jensen kom tilbake, var det imidlertid helt greit for Stine å reise hjem.

- Jeg var ganske sliten og ville bare få det overstått da. Jeg hadde skjønt at jeg kom til å ryke allerede i det Sandra og Malin kom tilbake, sier hun.

GIKK GREIT: Stine Tollefsen og Martine Storsve tok ikke exiten veldig tungt.
GIKK GREIT: Stine Tollefsen og Martine Storsve tok ikke exiten veldig tungt. Vis mer

- Det var selvfølgelig rart å tenke på at man ikke skulle tilbringe alle timene i døgnet med de lenger, men på en annen side var det ikke lenge til jeg kom til å se de igjen.

- Følte meg for ung

Tollefsen har blitt svært godt likt på hotellet og gjorde seg bemerket da hun hadde en het stund i bassenget med Øystein Myren Storaa (21).

- Jeg ville bare få det overstått

Etter konkurransen har Stine holdt god kontakt med flere av deltakerne, og bor blant annet i samme kollektiv som Øystein.

Til Seoghør.no innrømmer hun at hun ikke angrer på de hete scenene, men at hun skulle ønske hun var litt eldre før hun meldte seg på.

UNG: Stine Tollefsen (20) er blant årets yngste deltakere.
UNG: Stine Tollefsen (20) er blant årets yngste deltakere. Vis mer

- Jeg angrer ikke på noe, men jeg skulle ønske jeg meldte meg på et par år senere kanskje. Jeg er fortsatt veldig ung og skulle ønske jeg var litt mer prinsippfast og sikker på hvem jeg var før jeg var med. Det har ikke alltid vært kult å se seg selv drite seg ut på TV når man hadde blitt enig med seg selv om at det var akkurat det man ikke skulle gjøre, sier hun.

Se programmet kl 22.30 på TV3 mandag til torsdag.

LES OGSÅ: Her er det nye hotellet