UENIGHET: Lørdag er det halloween-tema i «Skal vi danse», og diskusjoner om kveldens kostymer er ikke til å unngå. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

«Skal vi danse»:

- Jeg ville aller helst være «Hulken»

Jorun Stiansens har tilsynelatende gitt dansepartneren litt å stri med rundt kostymevalget før kveldens «Skal vi Danse».

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Jorun Stiansen (33) har imponert både dommerne og seerne under deltakelsen i årets «Skal vi danse», og i kveld er hun klar for parketten igjen.

Ukens tema er «halloween», og da Jorun og dansepartneren Fredric Brunberg (31) skulle velge kostyme, var 33-åringen langt mer kreativ enn hva Fredric var komfortabel med for kveldens Wienervals.

- Jeg måtte trygle og be, mens Fredric bare har ledd av meg, forteller hun til Se og Hør.

- Jeg hadde egentlig himla lyst til å være «Hulken», men så fikk vi en ballade-låt av Ariana Grande, og det passer ikke så bra å være «Hulken» mens man danser en Wienervals. Men da fikk jeg gjennomslag for mitt andrevalg - å være mumie, ler Jorun.

  • Se video øverst i saken!
<strong>IMPONERER:</strong> Jorun Stiansen og dansepartneren Fredric er er nå blant de fem siste parene som er igjen i konkurransen. Foto:TV 2.
IMPONERER: Jorun Stiansen og dansepartneren Fredric er er nå blant de fem siste parene som er igjen i konkurransen. Foto:TV 2. Vis mer

Elsker å kle seg ut

Jorun følger tilsynelatende mottoet «Det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse», for da Se og Hør snakket med henne, var hun på vei ut for å kjøpe linser til mumie-kostymet sitt, selv om hun er usikker på hvorvidt Fredric vil sette ned foten her.

- Jeg vet ikke om jeg får lov til å bruke de. Det kan være at Fredric syntes det er litt «too much».

Jorun elsker nemlig å kle seg ut, og selv om hun sier hun digger paljetter og prinsessekjolene, syntes hun det er stor stas å få kunne gå inn i en karakter hvor hun skal være noe skummelt og mystisk.

- Jeg elsker det! Det rabler nesten for meg, flirer den tydelig spente sørlendingen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>BLE DÅRLIG:</strong> Jorun Stiansen ble dårlig under sending, men skjulte det godt og høstet gode kritikker for sin colombiansk-inspirerte dans. Foto: Thomas Reisæter/TV2
BLE DÅRLIG: Jorun Stiansen ble dårlig under sending, men skjulte det godt og høstet gode kritikker for sin colombiansk-inspirerte dans. Foto: Thomas Reisæter/TV2 Vis mer

Til tross for uenighetene, løste kostymeproblemene seg til slutt for danseparet, som kan love et forrykende show på dansegulvet i kveld.

- Fredric har laget en skikkelig kul historie og koreografi, hvor vi får en masse kule mumie-bevegelser før vi går inn i Wienervalsen, forteller hun.

- Jeg har gledet meg så til dette temaet, og bare håpet på at jeg fikk lov til å være med helt frem til dette, så jeg sitter bare å smiler nå, forteller den blide sørlendingen.

- Nå håper jeg bare folk der hjemme også syntes det er kult.

Hyllet moren

Nå som det kun er fem deltakere igjen i danseprogrammet har konkurransen begynt å tilspisse seg.

Forrige lørdag gikk temaet ut på å hylle en person som står deltakerne nær, eller ser opp til, og denne gangen var det til slutt Marna Burøe Hagen som måtte forlate konkurransen.

For Jorun ble valget enkelt. For syv år siden ble nemlig moren hennes diagnostisert med Parkinson, en sykdom som ifølge Norsk Helseinformatikk skyldes at celler i hjernen blir ødelagt. Vanlige symptomer på sykdommen er skjelving, stivhet og dårlig koordinasjon.

- Mamma er den råeste dama jeg vet om. Jeg har mange sterke damer i familien som fortjener en hyllest og heder, men valget falt spesielt på mamma på grunn av sykdommen, uttalte Jorun til Se og Hør forrige uke.

Hedret sine Colombianske røtter

33-åringen ble nemlig adoptert fra Colombia til Vennesla da hun var 20 uker gammel. Dette er noe Joruns foreldre har vært flinke til å fortelle henne gjennom hele oppveksten, og har aktivt forsøkt å vise henne bilder fra hjemlandet.

Saken fortsetter nedenfor.

- De sa ofte til meg at jeg var født i et land med masse fine dyr, og malte et godt bilde av Colombia for meg. Men Else er mammaen min, den ekte mammaen min, det var meningen at jeg skulle komme til henne. Når jeg tenker tilbake på det nå så har jeg aldri følt meg utenfor. Aldri, fortalte hun åpent.

At 33-åringen tidligere i konkurransen valgte en kolombiansk-inspirert dans fra opprinnelseslandet sitt, var ikke helt uten grunn.

- Jeg vet at det finnes andre adopterte der ute som ikke har hatt det like bra som meg gjennom oppveksten. Derfor vil jeg dedisere dansen til det å være stolt over sin egen identitet, samme hvor du kommer fra, samme hvordan du ser ut, fortalte hun i et intervju med VG.

LES OGSÅ: Gikk på en smell etter «Idol»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer