- Jeg ville aldri vært med på «Farmen» igjen

TV-deltagelsen ødela 26-åringens kjærlighetforhold.

TØFF TID: - Selvfølgelig er det jævlig kjipt. Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så intenst, sier Vibeke Tonning om tiden etter «Farmen». Foto: Anders Myhren/Seher.no
TØFF TID: - Selvfølgelig er det jævlig kjipt. Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så intenst, sier Vibeke Tonning om tiden etter «Farmen». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at «Farmen»-deltager Vibeke Tonning (26) har blitt singel igjen, etter at forholdet til kjæresten Gyda Høyset (30) tok slutt etter tre år.

26-åringen har fått masse oppmerksomhet etter deltagelsen i reality-serien, og har tidligere avslørt overfor Seher.no at hun har mottatt en rekke henvendelser fra andre kvinner. Og til Her og Nå forteller Tonning at «Farmen» skapte en følelsesmessig avstand mellom henne og samboeren.

- Når det ene plutselig får masse oppmerksomhet, er det ikke så lett for den andre parten. Etter «Farmen» ble ting vanskelig for oss. «Farmen» var definitivt ikke helsekost for forholdet vårt. Det er umulig for den andre å forstå hva man har vært med på, og dette skapte en følelsesmessig avstand for oss, fortalte hun til bladet.

Fra før av er det kjent at Vibeke Tonning selv etter forholdsvis kort tid bestemte seg for å forlate TV-innspillingen på Tranøya, blant annet på grunn av mangel på ordentlig mat. Til Seher.no innrømmer hun at det er bittert at kjærligheten tar slutt som en konsekvens av et TV-program som hun valgte å trekke seg fra.

- Selvfølgelig er det jævlig kjipt. Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli så intenst, jeg ville aldri blitt med i «Farmen» igjen hvis jeg fikk muligheten. Men jeg er heldigvis en erfaring rikere, sier hun til Seher.no.


Vibeke og Gyda møtte hverandre på et kjøpesenter der Gyda jobbet i en dyrebutikk. De siste to årene har de levd som samboere.

- Var det sjalusi som ødela for dere?

- Det er klart det blir litt sjalusi, folk skriver tross alt ting til meg som ikke er så morsomt for den andre å lese. Og jeg forstår veldig godt at det ikke er så morsomt for henne når ukjente folk ringer. Men det var ikke bare sjalusi da, det blir bare meget intenst med all oppmerksomheten og det at folk skal mene noe hele tiden, forteller 26-åringen til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Får pikante MMS av lettkledde jenter