- Jeg ville aldri tatt Botox

Karen-Marie Ellefsen avslører hemmeligheten bak sitt ungdommelige ytre.

SEOGHØR.NO: NRKs kjente og kjære sportsprofil Karen-Marie Ellefsen (65) har holdt på lenger enn noen annen kvinnelig sportskommentator i Norge.

I august fylte den folkekjære kommentatoren - som denne våren er med på «4 stjerners middag» på TVNorge 65 år.

Til Seoghør.no avslører Karen-Marie triksene bak sitt ungdommelige utseende. 

- Man må ta vare på huden sin og ikke sole seg for mye - og passe på å bruke solkrem. Man må være veldig nøye med det! Man må bruke fuktighetskrem og rense huden godt, forteller hun.

Se video øverst i saken!

Det er en kjent trend blant stjernene å legge seg under kniven for å pynte på utseendet, i tillegg til å sprøyte inn Botox for å unngå rynker. 

SUNN: Karen Marie forteller til Seoghør.no at hun spiser sunt, men at sjokolade er hennes store svakhet.  Foto: Espen Solli
SUNN: Karen Marie forteller til Seoghør.no at hun spiser sunt, men at sjokolade er hennes store svakhet. Foto: Espen Solli Vis mer

Karen-Marie forteller at hun selv er skeptisk til den populære trenden. 

- Jeg ville aldri tatt Botox. Å ta inn unaturlige ting i huden er jeg veldig skeptisk til. Jeg dømmer ikke de som gjør det, men jeg har en liten sperre på akkurat det, forteller den flotte 65-åringen til Seoghør.no. 

Føler seg vel 

Karen-Marie har vært ansatt i statskanalen siden 1979, og er mildt sagt godt vant til å være på TV-skjermen. Til Se og Hør har hun tidligere innrømmet at hun har «jukset litt» med utseendet.

– Jeg er født med lyst hår, og følte meg litt bleik, derfor valgte jeg å sette på vipper og å tatovere på øyebryn og eyeliner. Nå føler jeg meg mer vel, og så er det deilig å slippe maskarastyret, røpet hun til bladet i sommer.

Karen-Marie kviet seg lenge med å gjøre det, men bestemte seg til slutt å ta motet til seg og besøke en skjønnhetssalong. 

– Når du blir eldre får du behov for å hjelpe til litt. Jeg føler at jeg ser mer våken ut. Noen fordeler skal jo vi damer ha, sier den flotte 65-åringen til Se og Hør. 

Fornøyd med utseendet

I 2012 slo hun fast til Dagens Næringsliv at hun er fornøyd med hva hun ser i speilet. 

- Jeg burde sikkert svart at jeg ser en gammel, stygg og sliten kvinne, men i mine øyne ser jeg en dame som jeg faktisk syns holder seg ganske godt, sa Karen-Marie Ellefsen til avisen.

STOR FORANDRING: Karen-Marie Ellefsen har hatt flere forskjellige stiler i løpet av sin karriere. Her fra 1978, 1987 og 1989.  Foto: NTB scanpix
STOR FORANDRING: Karen-Marie Ellefsen har hatt flere forskjellige stiler i løpet av sin karriere. Her fra 1978, 1987 og 1989. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik møtte hun kjæresten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.