- Jeg ville aldri latt min datter gjøre det

Mel C. angrer dypt på avgjørelsen i ungdommen...

I NORGE: Mel C har flere ganger vært i Norge. Her viser hun fram noen av tatoveringene sine på Chateu Neuf i Oslo, 16. desember i fjor. Foto: Fame Flynet Norway
I NORGE: Mel C har flere ganger vært i Norge. Her viser hun fram noen av tatoveringene sine på Chateu Neuf i Oslo, 16. desember i fjor. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere «Spice Girl» Melanie Chrisholm (38), var på 90-tallet kjent som «Sporty Spice». I tillegg til sanger som «Wannabe» og «Stop» har hun også fått mye oppmerksomhet for sine tatoveringer på blant annet begge armene, ryggen og leggen.

Nå vil hun imidlertid fjerne merkene, av hensyn til datteren Scarlet (3).

- Jeg undersøker for tiden mulighetene til å fjerne noen av tatoveringene. Jeg ville aldri oppmuntret Scarlet til å få seg tatoveringer, sier hun til bladet Good Housekeeping.

Melanie har ifølge bloggeren Perez Hilton, hele 11 tatoveringer på kroppen. Når hun stilte opp på forsiden til Good Housekeeping, fikk hun digital hjelp til å fjerne dem.

- Jeg syns det var en bra idé å fjerne tatoveringene for bladet. Jeg skulle bare ønske dere kunne gjort det permanent, sier hun.

Melanie kunngjorde denne måneden at hennes sjette album, «Stages» kommer i høst.

I fjor sa hun at datteren Scarlet reddet livet hennes, fordi hun ble kvitt spiseforstyrrelsene da hun var gravid. Nå bor hun i Wales med arkitektmannen Thomas Starr.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spice Girls gjenforenes  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer