- Jeg ville aldri bli skuespiller

True Blood-stjernen Alexander Skarsgård ble derimot dratt inn i yrket av faren Stellan Skarsgård.

STJERNE: Selvom Alexander egentlig ikke hadde lyst til å bli skuespiller har han de siste årene blitt en av de mest populære mannlige skuespillerene i Hollywood. Foto: Stella Pictures
STJERNE: Selvom Alexander egentlig ikke hadde lyst til å bli skuespiller har han de siste årene blitt en av de mest populære mannlige skuespillerene i Hollywood. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske filmstjernen Alexander Skarsgård (36) forteller i et nytt intervju med Contactmusic.com at han egentlig aldri hadde noe ønske om å bli skuespiller. Men da han så at faren, Stellan Skarsgård (61), var en filmstjerne fikk «True Blood»-stjernen blod på tann.

Alikevel ga Skarsgård opp skuespilleryrket i tenårene. I stedet valgte Alexander å prøve seg i militæret. Det varte derimot ikke lenge, og skuespilleren var tilbake i filmbyen i 20 årene. Skarsgård forteller at han savnet spenningen ved å være skuespiller.

- Jeg ville aldri bli skuespiller. Faren min jobbet i bransjen, så jeg vokste opp med det. Jeg var inspirert av han. Så selv om jeg egentlig ikke ville, begynte jeg med skuespill da jeg var 13 år. Deretter studerte jeg statsvitenskap. Så var jeg i militæret. Når jeg var 20 studerte jeg ledelse i New York. Men når jeg ble 21 kom jeg ut for noen problemer og måtte finne ut av hva jeg egentlig hadde lyst til å gjøre. Jeg gikk tilbake til å være en skuespiller.

Den svenske kjekkasen forsøkte å stable en karriere på beina i hjemladet, men fant kjapt ut av at det var enklere i USA for der var det flere roller å velge mellom. Til slutt fikk han en audition for filmen Zoolander, med hjelp fra faren, som fungerte som sønnens manager.

- Jeg dro først tilbake til Sverige, men lærte kjapt at det å få jobb i Hollywood var mye enklere. Når jeg var på ferie i LA og besøkte pappa, som fungerte som manageren min. Han sa: «Du er en skuespiller. Dra på auditions». Min første audition var til filmen «Zoolander» med Ben Stiller. Det var en liten rolle, sier Alexander i et intervju med New York Post.

Skarsgård er snart aktuell i rollen som Tarzan i en ny Hollywood-innspilling av den legendariske historien.

LES OGSÅ:   Han har datet ti Hollywood-stjerner


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer