Duane Dog Chapman:

- Jeg vil våkne opp fra denne vonde drømmen

Holdt rørende tale under konas minnestund.

HOLDT TALE: Duane Dog Chapman holdt i helgen en rørende tale om kona Beth Chapman. I talen fortalte 66-åringen at han ikke ville innse at kona var dødssyk. Foto: NTB Scanpix
HOLDT TALE: Duane Dog Chapman holdt i helgen en rørende tale om kona Beth Chapman. I talen fortalte 66-åringen at han ikke ville innse at kona var dødssyk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juni kom den triste nyheten om at Beth Chapman, kjent fra realityserien «Dog the Bounty Hunter», hadde gått bort bare 51 år gammel. Realityprofilen fikk påvist strupekreft i 2017 og gjennomgikk den gang en vellykket operasjon. I fjor kom derimot kreften tilbake og i juni ble hun lagt i kunstig koma før hun til slutt døde.

Dødsfallet etterlot fans, familie og venner i stor sorg. Spesielt ektemannen Duane Dog Chapman (66) som uttalte seg om tapet av kona bare få timer etter at hun gikk bort, var sterkt preget av dødsfallet.

Forrige helg samlet familie, venner og fans seg for å hedre Beth Chapman. Minnestunden ble holdt på Heritage Christian Center i Colorado, for å feire livet til den avdøde realityprofilen.

Vil ikke innse at hun er borte

Under minnestunden holdt Beths ektemann, Duane, en rørende tale til ære for den avdøde kona. Tv-stjernen oppsummerte livet de hadde hatt sammen og mintes de gode stundene han og Beth hadde opplevd som ektepar.

- Jeg kan ikke tro at hun er borte. Det er ikke mulig. Jeg vil våkne opp fra denne vonde drømmen. På 70-tallet satt jeg inne i 18 måneder i et fengsel i Texas, og i går sa jeg til gud at jeg kunne sittet inne i fem eller ti år til for å kunne kysse henne igjen, fortalte 66-åringen under talen, ifølge Eonline.

STJERNEDUO: Gjennom tv-serien «Dog the Bounty Hunter» opparbeidet ekteparet Beth og Dog Chapman seg en stor fanskare. Foto: NTB Scanpix.
STJERNEDUO: Gjennom tv-serien «Dog the Bounty Hunter» opparbeidet ekteparet Beth og Dog Chapman seg en stor fanskare. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Videre fortalte Duane om suksessen han hadde opplevd sammen med kona gjennom tv-skjermen, som hun nektet å gi slipp på selv når hun kjempet mot kreften. Beth skal ha fått streng beskjed av legene at hun måtte være hjemme mens ektemannen dro på innspillingen av parets tv-program, men dette fant hun seg imidlertid ikke i.

- Hun sa: «Tror du at jeg vil la deg dra alene for å filme tv-programmet? Du er gal». Jeg svarte: «Kjære, du må gå gjennom cellegift», og hun sa: «Alt det vil gjøre er å holde meg i live i seks måneder til og jeg kommer ikke til å gjøre det, fordi jeg vil være ved din side», sa han i den tårevåte talen, ifølge nettstedet.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Vanskelig å gi slipp

Duane innrømmet at han ikke ville innse at kona skulle dø, og at han ikke ville at han skulle fortelle ham det. I talen mintes han da Beth spurte om hvordan han skulle klare seg uten henne og at han selv svarte at han ikke visste hvordan han skulle få det til.

De siste dagene før dødsfallet var brutale for tv-profilens ektemann, som nektet å gi slipp på kona Beth.

VILLE IKKE GI SLIPP: Duane Dog Chapman fortalte i helgens tale at han ikke ville innse at kona Beth Chapman skulle dø. Foto: NTB Scanpix
VILLE IKKE GI SLIPP: Duane Dog Chapman fortalte i helgens tale at han ikke ville innse at kona Beth Chapman skulle dø. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg sa: «Nei, jeg klarer ikke. Jeg kommer ikke til å gi slipp på deg.» Jeg har fortsatt ikke gitt slipp på henne. Hun vil aldri være død i mine øyne, sa han, og la til at hvis det finnes en gud, så vil han ikke la 66-åringen leve lenge uten kona.

- Å miste din nærmeste er en av de verste følelsene en mann eller kvinne kan kjenne på. Jeg har aldri hatt det så vondt. Jeg er lei meg, fortalte han mens han tørket bort tårene, ifølge Etonline.

Konas siste ord

Beth og Duane hadde fire barn sammen, døtrene Bonnie (20) og Cecily (26) og sønnene Dominic (34) og Garry (18).

Overfor Hawaii News Now fortalte han åpenhjertig om sorgen etter kona bare få timer etter dødsfallet.

- Det er forferdelig. Den mest forferdelige tiden i noens liv. Du prøver å huske at du feirer livet, men akkurat nå sørger vi over døden. Så det er ikke bra, sa han.

Videre åpnet han seg om hva Beths siste ord til familien var, som hun skal ha sagt da hun fikk et anfall like før hun ble lagt i kunstig koma.

STOR FAMILIE: Her er realityparet Beth og Duane Dog Chapman avbildet sammen med de fire barna sine i 2013. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Her er realityparet Beth og Duane Dog Chapman avbildet sammen med de fire barna sine i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg visste ikke hva annet jeg kunne si annet enn: «I jesu navn». Jeg holdt henne og sa det, og hun sa: «Si det igjen, si det mer». Så sa hun til jentene og alle oss andre: «Jeg elsker dere», og «Går det bra med dere? Ikke bekymre dere».

LES OGSÅ: To mystiske dødsfall med 16 års mellomrom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer