- Jeg vil være sjefen

MGP-vinneren Margaret Berger vil ikke ha hjelp til å styre karrieren sin.

INGEN MANAGER: Margaret Berger vil stå på egne ben og bestemme over sin egen karriere. Foto: SCANPIX
INGEN MANAGER: Margaret Berger vil stå på egne ben og bestemme over sin egen karriere. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I helgen vant Margaret Berger (27) folkets hjerter og stakk av med seieren i Melodi Grand Prix. Selvom det kommer til bli en travel tid framover for den dyktige sangfuglen har hun ikke tenkt til å skaffe seg hjelp via en manager.

- Nei, jeg tror jeg skal ordne det selv en god stund. Jeg vil være sjefen. Jeg tror jeg kommer til å trenge hjelp til å assistere meg med livet mitt nå. Og jeg vil sikkert ha meg en manager etter hvert. Men nå føler jeg at dette har jeg, Karin Park (låtskriver) og Macho Records gjort selv, så da kan vi fortsette selv også. Rett og slett, sier hun til mandagens VG.

Den søte trønderen ble først kjent da hun kom på andre plass i Idol i 2004, og ga samme år ut plata «Chameleon». Planene framover har hun ikke helt satt enda.

- Jeg hadde en mer klar plan hvis ikke jeg vant. Nå er det mer at jeg må ta det litt som det kommer. Men det går mye på å forberede at musikkarrieren skal fortsette etterpå også. Ha låtene klare og få dem ut, sier hun til avisa.LES OGSÅ: - Plutselig fikk jeg en damekropp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer