- Jeg vil være en sterk kriger

Selena Gomez avslører at hun lar seg inspirere av sine kvinnelige fans, etter bruddet med Justin Bieber. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Selena Gomez har holdt en lav profil etter bruddet med kjæresten Justin Bieber, men mandag viste hun seg fra sin mest glitrende side, da hun ankom prisutdelingen Glamour Women Of The Year i New York.

Selv om hun ikke nevnte Bieber ved navn, la ikke Selena skjul på at den siste tiden har vært tøff.

- Det handler om å tro på det jeg selv vil. Du kan bli falsk og ting kan bli kompliserte med prøvelser og utfordringer i livet, men hvis du virkelig tror på deg selv, så kan du vise deg som en sterk og omtenksom person.


HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Det lærte jeg av moren min. Hun har gått gjennom så mye, men er en fantastisk person. Jeg er også takknemlig for at jeg er omgitt av vennene mine.


Selena - som er kjent fra blant annet barne-TV-serien «Magikerne på Waverly Place» - la også til at hun lar seg inspirere av sine kvinnelige fans etter bruddet.

- Fansen min er oftere kulere enn meg. De er utrolige jenter som inspirerer meg. Når jeg møter dem på konserter og lignende, og de forteller meg om ting de har gått gjennom, så føler jeg at de er sterke, og jeg vil gjerne være en kriger for dem, hvis jeg kan.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bieber sletter kjærestens navn fra hitlåt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer