NYSINGEL: I sommer ble "X Faktor"-skjønnheten singel etter bruddet med Ådne Meisfjord, og i dag er hun klar for å flytte inn med en venninne i en leilighet på Grønland. Foto: Seher.no/Anders Myhren
NYSINGEL: I sommer ble "X Faktor"-skjønnheten singel etter bruddet med Ådne Meisfjord, og i dag er hun klar for å flytte inn med en venninne i en leilighet på Grønland. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Jeg vil være en kul mamma

Charlotte Thorstvedt håper hun har slått seg til ro om 10 år.

SEHER.NO: Charlotte Thorstvedt (22) er for tiden aktuell som "X Factor"-programleder på TV2, og har også hatt stor suksess som modell og programleder på MTV.

Til Se og Hør forteller 22-åringen at hun har funnet ekstremt mye støtte i sin mamma, Tove Lauvåsvåg (46), mens hun har jobbet hardt de siste årene.

Lauvåsvåg ble skilt fra Charlottes far, den tidligere fotballproffen Erik Thorstvedt (46), i 1997, og det var hos moren Charlotte bodde mest etter skilsmissen.

- Mamma har betydd ekstremt mye for meg, siden det var hun jeg bodde mest hos etter at foreldrene mine ble skilt. Hun er en superdame! Mamma er alltid omtenktsom og beskyttende. Rett og slett den beste mammaen i verden, sier Charlotte til Se og Hør.

I august ble det kjent at det hadde blitt slutt mellom Charlotte og 120 Days-vokalisten Ådne Meisfjord (26). Nå er 22-åringen singel og klar for å flytte inn i ny leilighet på Grønland i Oslo.

"X Factor"-programlederen tidligere har innrømmet at hun tror singellivet blir bra, men avslører hun til bladet at hun ser for seg en familie om ti år.

- Når jeg får barn vil jeg være en kul mamma som viser dem foreldrenes platesamling og omgir dem med kunst og kreativitet, forteller hun.

Se Charlotte Thorstvedt som programleder i "X Factor" på TV 2 onsdager og fredager klokken 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Har kledd med opp som Mary-Kate