- Jeg vil være en god mor

Vendela Kirsebom tror datteren (14) vil klare seg som modell.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vendela Kirsebom (45) har vært supermodell i en årrekke og ble oppdaget allerede som 13-åring på en restaurant i Sverige. 32 år senere har hun prydet mange av verdens største motemagasiner og vist frem klærne til noen av verdens fremste designere. Nå er det Kirseboms datter Julia (14) som går i mammas fotspor.

14-åringen skal figurere Jan Thomas' nye bok der han gir sminketips til tenåringer. Hun vil også bidra til innholdet i den kommende boken.

- Jeg vet ikke om hun kommer til å satse på modellyrket som karriere, men akkurat nå synes hun det er veldig gøy. Jeg vet hun har en stor moteinteresse, og da kan det ikke bli bedre enn å være med i en bok om tenåringsmote, sier hun til Seher.no.

Vendela vil ikke gi datteren noen karriereråd før hun vet om hun vil satse på modellyrket.

- Akkurat nå går hun på skolen, så det er fortsatt litt fjernt. Dersom hun satser på det senere vil jeg være en god mor og komme med noen råd, men hun har bein i nesa og kommer nok til å klare seg selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sluttet å gjøre ting jeg ikke hadde lyst til  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer