- Jeg vil være der for Michaels barn

Diana Ross bryter tausheten.

Publisert
SEHER.NO: Michael Jacksons tre barn Michael jr., Paris Katherine og Prince Michael II fikk en hel verdens sympati da den avdøde "King of Pop" ble hyllet under en stjernespekket minnestund i Los Angeles tirsdag.

Michaels datter Paris brast i gråt da hun helt på slutten framførte en hyllest på vegne av seg og søskenene.

- Helt siden jeg ble født, har pappa vært den beste faren du kan forestille deg. Jeg ville bare si at jeg elsker ham så mye, uttalte Paris Jackson.

Siden Michaels bortgang har Paris og søsknene bodd hos sin bestemor Katherine Jackson, som også har søkt om omsorgsretten til barna.

I et testamente fra 2002 ba Michael sin mor ta seg av ungene hvis han skulle gå bort. Hvis hun ikke kunne eller ville, ønsket han at popartisten Diana Ross skulle ta over jobben som barnas verge.

Diana - som var en nær venn av Michael Jackson gjennom hele hans liv - har holdt seg taus siden poplegendens bortgang, men etter minnestunden i Staples Center lovet hun å hedre Michaels siste vilje.

- Michael ønsket at jeg skulle være der for barna hans, og jeg vil være der hvis de trenger meg, sier Ross ifølge Us Magazine. 

Ross - som ikke var tilstede i minnestunden - la til at hun ikke "finner ord" for hva Michael har betydd for henne.

- Han er en uvurderlig del av min verden. Jeg takker Katherine og Joe Jackson for å ha delt sin sønn med verden og meg, og jeg kondolerer til Jackson-familien, sier Ross .

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han var den beste faren

Se bildene fra tirsdagens minnestund:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer