- Jeg vil være Bond-pike

Men takler Jennifer Aniston den fysisk tunge rollen?

HAR DRØMMER: Jennifer Aniston vil spille i en skikkelig action-film. Foto: All Over Press
HAR DRØMMER: Jennifer Aniston vil spille i en skikkelig action-film. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Alder er kun et tall for Jennifer Aniston (40). Kjæresten hennes John Mayer (31) er ni år yngre enn henne, og nå jakter hun på en filmrolle som vanligvis kvinner i 20-årene får.

40-åringen røper nå hennes store drøm om å bli den neste Bond-piken.

- Vanligvis blir jeg tilbudt morsomme, sære og søte roller. Men egentlig hadde jeg elsket å gjøre en actionfilm. James Bond, glamour, Daniel Craig og masser av moro, sier hun i et intervju med Elle.

Ukrainske Olga Kurylenko (29) spilte Bond-piken i den siste filmen "Quantum of Solace". Den elleve år yngre sexbomben innrømmet at det å være Bond-pike er en fysisk veldig tung oppgave, da hun snakket med Seher.no i november.

Vil Jennifer Aniston takle en slik rolle?

"Friends"-stjernen innrømmer til Elle at hun jobber hardt for å holde seg i form, og bevare hennes ungdommelige utseende.

- Jeg er en realist. Jeg vet at hvis jeg bare spiser hamburgere, kommer jeg ikke til å bli tilbudt jobbene jeg vanligvis får.

Det harde arbeidet til tross: Aniston mener hun har det veldig godt med seg selv for tiden, og påstår hun aldri har hatt det bedre. Å tre inn i 40-årene har ikke brydd henne stort.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Stirret Angelina i ansiktet