Richard Branson:

- Jeg vil understreke hvor viktig det er å sette sikkerheten først

Milliardærens luksusøy ble fullstendig knust av orkanen. Måtte rømme ned i kjelleren.

TOTALT ØDELAGT: Richard Branson eier øya Necker Island, som er en del av de britiske jomfruøyer. Her viser han frem skadene etter at orkanen Irma herjet der forrige uke. Foto: Virgin.com
TOTALT ØDELAGT: Richard Branson eier øya Necker Island, som er en del av de britiske jomfruøyer. Her viser han frem skadene etter at orkanen Irma herjet der forrige uke. Foto: Virgin.com Vis mer
Publisert

Orkanen Irma er en av de sterkeste orkanene som noensinne er registrert i Atlanterhavet, og har siden onsdag rast fra Karibia og inn mot det amerikanske fastlandet.

Etter at orkanen herjet i Karibia forrige uke, er minst 24 personer bekreftet omkommet, og har ødelagt hjemmene til tusenvis av mennesker.

Stormen gikk blant annet kraftig utover den karibiske øya Necker Island, som eies av den britiske milliardæren Richard Branson (67).

67-åringen, som er mest kjent for holdingselskapet Virgin, befant seg selv på øya da orkanen inntraff onsdag forrige uke. Han og hans ansatte på øya var imidlertid forberedt og søkte tilflukt i en vinkjeller, ifølge The Washington Post.

Dagen etter kunne sønnen hans, Sam Branson, informere om at faren og hans ansatte overlevde orkanen.

- Glad for å kunne si at alle personene på Necker er ok. Det er trist å måtte meddele at mesteparten av bygningene er ødelagt og hovedhuset er ubeboelig. Det gjør meg bekymret med tanke på alle vennene og naboene våre på øya, skrev han på Instagram torsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

I ettertid har Branson reist over til Puerto Rico, der han hjelper til med å koordinere hjelp og en gjenoppbyggingsplan for de britiske jomfruøyene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer