SNAKKER UT: I et åpent brev til fansen forteller Robbie om sine samtaler med tidligere bandkolleger. Foto: AP
SNAKKER UT: I et åpent brev til fansen forteller Robbie om sine samtaler med tidligere bandkolleger. Foto: APVis mer

- Jeg vil tilbake i Take That

Robbie Williams med massiv sjarmoffensiv mot gamle bandkolleger.

SEHER.NO: Robbie Williams har kommet med sitt hittil største hint om at han ønsker å gjenforenes med sine gamle bandmedlemmer i Take That - samme uke som den LA-baserte artisten punger ut 70 millioner kroner for et historisk herskapshus i gamlelandet England.

Ifølge The Sun har den 34 år gamle "Rock DJ"-sangeren fått boybandets symbol tatovert på sin høyre arm, og i går kveld sa han det mange fans har drømt om å høre:

- Jeg vil veldig gjerne være med i bandet igjen.

Robbie har bodd i Los Angeles de siste fem årene, og har ikke hatt den helt store popsuksessen siden han flyttet over Atlanterhavet. Og mens Robbie tidligere ble sett på som gruppens store stjerne, har de fire andre gutta nytt stor suksess med sine to comebackalbum - uten Robbie.

Neste år Williams han imidlertid sitt nye album, og det er i den anledning han har kjøpt herskapshuset i Wiltshire. Hjemmet skal være hans base når han skal promotere sin nært forestående plate, og flyttingen betyr også at han vil være mye nærmere sine gamle bandkolleger i Take That.

- Jeg skulle ønske vi ble det eneste bandet i musikkhistorien som ville gjenforenes på grunn av kunstneriske uoverensstemmelser, sier Robbie, og legger til at han har savnet å være med i et band helt siden Take That-dagene.

I 1995 forlot han gruppen etter heftig krangling, men i dag synes han det er strålende at hans gamle venner igjen topper hitlistene.

I går skrev Robbie et åpent brev på sine nettsider for å oppdatere fans verden over om forholdet til Gary Barlow og resten av Take That.

- Vi var mye sammen i sommer. Det var utrolig. Vi har alle modnet en hel del siden vi skilte lag. Jeg er veldig glad for å fortelle at uoverensstemmelsene vi hadde er forduftet. Vi hadde en rekke seriøse samtaler. De problemene vi hadde med hverandre koker ned til én ting - vi var ofre for omgivelsene. Ingen hadde rett, ingen hadde feil - det bare "var", skriver Robbie.

Ifølge popstjernen var møtene med gamlegutta humørfylte, og Robbie innså da hvor mye han hadde savnet dem.

- Etter at de dro, føltes det som en tung bør hadde blitt løftet framine skuldre. Vi hadde fått ordnet opp i det en rekke andre band ikke klarer å få til. Jeg feiret det hele med å få Take That-symbolet tatovert på min høyre arm. Jeg er stolt av å kjenne gutta og stolt over å ha vært med i bandet.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Jeg ville knivstikke meg selv