Jennifer Lopez:

- Jeg vil takke de som knuste hjertet mitt

Stjernen sjokkerte i takketalen.

UVENTET TAKKELISTE: Få hadde nok ventet at Jennifer Lopez skulle servere takketalen på denne måten. Foto: Michael TRAN / AFP / NTB
UVENTET TAKKELISTE: Få hadde nok ventet at Jennifer Lopez skulle servere takketalen på denne måten. Foto: Michael TRAN / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ble Hollywoods stjerner hedret under MTV Movie Awards, der tv-stjerner får utdelt priser i flere kategorier.

Blant kjendisene som stakk av med pris, var artist og skuespiller Jennifer Lopez (52), som kunne skryte av to seiere den kvelden: Generasjonsprisen og for beste sang.

Men få var nok forberedt på det hun skulle si i takketalen sin da hun vant førstnevnte.

Takket løgnere

52-åringen åpnet talen med å påpeke at hun er glad for å ha jobbet med så mange fine folk, og nevnte at man bare er så god som de menneskene man jobber side om side med.

- Og hvis du er heldig, gjør de deg bedre. Jeg har vært veldig heldig på det området. Som skuespiller er jeg ingen av de kvinnene jeg har spilt, men i hver av rollene er det deler av noe som er dypt ekte for meg, sa hun blant annet ifølge Fox News.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Da Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen sammen under et pauseshow på Super Bowl, var det en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Så kom Lopez til den mer sjokkerende delen av takketalen. Stjernen tok seg nemlig tid til å nevne de som har løyet for henne og de som ikke har hatt troen på henne.

- Jeg vil takke alle menneskene som ga meg dette livet. Jeg vi takke alle menneskene som har gitt meg glede. Og de som har knust hjertet mitt. De som var ekte og de som har løyet til meg. Jeg vil takke ekte kjærlighet og jeg vil takke måten jeg har løyet til meg selv på, fordi det var slik jeg visste at jeg måtte vokse, sa 52-åringen.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoene av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Kommer hjem sju!

Stjernen nevnte også forloveden Ben Affleck (49). Ifølge Us Weekly kom hun med en gøyal beskjed på slutten av talen.

- Ben og alle hjemme, vent på meg til middag. Jeg kommer hjem sju.

BESKJED: Jennifer Lopez hadde også en liten hilsen til Ben Affleck. Foto: Michael TRAN/AFP/NTB
BESKJED: Jennifer Lopez hadde også en liten hilsen til Ben Affleck. Foto: Michael TRAN/AFP/NTB Vis mer

Mange kunne juble da det ble kjent at Affleck og Lopez hadde funnet kjærligheten på ny, etter å ha gått hver til sitt 17 år tidligere.

Oppmerksomheten har ikke blitt noe mindre etter at paret i april i år kunne avsløre at de har forlovet seg for andre gang.

LES OGSÅ: Kong Carl Gustaf kom med blemme på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer