VENTER EN DATTER: Popstjerneparet Natasha Hamilton og Ritchie Neville blir foreldre til en liten jente i september. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
VENTER EN DATTER: Popstjerneparet Natasha Hamilton og Ritchie Neville blir foreldre til en liten jente i september. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over PressVis mer

- Jeg vil spise min egen morkake

«Atomic Kitten»-stjernen Natasha Hamilton er villig til å prøve det meste for å avverge nok en fødselsdepresjon.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Natasha Hamilton (32) trodde at hun ikke kunne få flere barn, og ble fra seg av lykke da hun i vår fant ut at hun var gravid igjen.

Sammen med artistkollega Ritchie Neville (34), kjent fra boybandet «5ive», venter hun en liten jente neste måned.

Natasha, som har tre sønner fra før, har tidligere slitt med fødselsdepresjon etter graviditetene, og har derfor bestemt seg for å spise sin egen morkake i et forsøk på å forhindre dette denne gangen.

- Jeg følte meg først ganske pysete da jordmoren min nylig fortalte meg om dette, men da jeg fikk forklart alle fordelene ønsket jeg virkelig å gjennomføre det, sier hun ifølge The Sun.

POPULÆR TRIO: Jentegruppa "Atomic Kitten" med Liz McClarnon, Kerry Katona og Natasha Hamilton hadde suksess på 90-tallet.  Foto: Stella Pictures
POPULÆR TRIO: Jentegruppa "Atomic Kitten" med Liz McClarnon, Kerry Katona og Natasha Hamilton hadde suksess på 90-tallet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Populær trend blant stjernene

Men i stedet for å grille morkaken eller putte den i en smoothie, som mange andre nybakte mødre gjør, planlegger 32-åringen å gjøre den om til pulverformat for så å spise den som en kapsel.

- Dette apellerte langt mer til meg for å være helt ærlig. Da slipper man den grisete og ekle delen. Jeg har ikke lyst til å ta med min egen rå morkake hjem i en Tupperware-boks, kutte den opp selv og drikke den.

Hamilton er langt fra den eneste kjendisen som har stått frem og fortalt at hun vil spise morkaken etter fødselen.

Stjerner som Kim Kardashian, Holly Madison og January Jones skal også ha gjort det.

Fire barn med fire menn

Helsefordelene skal være mange som blant annet å erstatte tapte hormoner raskere, redusere riskioen for fødselsdepresjon og øke melkeproduksjonen.

- Det koster under 2000 kroner, og det er mest sannsynlig den lureste investeringen jeg noen gang har gjort. Spesielt siden jeg har lidd av alvorlig fødselsdepresjon og hatt dårlig melkeproduksjon tidligere, sier Natasha.

- Jeg er villig til å prøve alt for å forhindre å få fødselsdepresjon igjen, så lenge det ikke er farlig.

Det kommende barnet blir hennes første med kjæresten Ritchie Neville. Fra før av har hun sønnene Josh (11), Harry (9) og Alfie (4) fra tre ulike forhold.

LES OGSÅ: Tvang ektemannen til å drikke morkaken etter fødselen